En enig bestyrelse har besluttet at nedlægge foreningen Fynske Fristelser.
Sådan starter en pressemeddelelse, som folkene bag det lokale fødevaremarked har udsendt torsdag formiddag.

Det sker efter, at foreningen det seneste år har forsøgt at lokke nye kræfter til for at hjælpe med at løfte Fynske Fristelser til det næste niveau dog uden held.

– Vi har haft nogle fantastiske år, hvor vi med Fynske Fristelser har fået sat fokus på de lokale producenter, og alle de kulinariske oplevelser, som vores område har at byde på. Men vi må også bare være realistiske og se i øjnene, at vi lige nu ikke har hverken de økonomiske eller menneskelige ressourcer til at løfte Fynske Fristelser til det niveau, det fortjener. Vi har forsøgt at få nye, friske kræfter til, for at kunne løfte foreningen til et økonomisk bæredygtigt niveau, men det har desværre ikke vist sig muligt. Og det er det, vi nu tager konsekvensen af, fortæller Henning Wiesinger, der er formand for Fynske Fristelser.

- Annonce -
Faaborg Bilpleje - Læs mere her

Også Mads Holdgaard, der siden 2012 har været ansat til at drive foreningen, er ærgerlig over at måtte kaste håndklædet i ringen, men erkender samtidig, at der lige nu ikke er det nødvendige fundament for at drive foreningen videre.

– Det er selvfølgelig altid ærgerligt, når man er nødt til at nedlægge en forening, men vi er også nødt til at være realistiske. Og i dette tilfælde har vi desværre måtte sande, at vi hverken har de økonomiske eller menneskelige ressourcer til at fortsætte. Fynske Fristelser har tidligere holdt en pause, og jeg håber at nogle vil genoplive Fynske Fristelser på et senere tidspunkt, slutter han.