“Hos Peter” ramt af indbrud – kender du tyven?

Baren “Hos Peter” på Banegårdspladsen har i nat været udsat for indbrud, og i et opslag på facebook efterlyser indehaverne Jannie Breith og Peter Kirkegaard gerningsmanden.

Her viser billederne blandt andet en hætteklædt mand rode rundt i baren med ansigtet dækket til.

– Han har været her flere gange i løbet af natten, og vi har ham på vores kameraer både klokken 02.21, kl.03.18, hvor han stiller en cykel, og så igen kl. 03.40 hvor han vælger at kaste en sten igennem ruden og bryde ind, fortæller Jannie Breith, overfor Det Rigtige Faaborg.

- Annonce -
Faaborg Bilpleje - Læs mere her

Inde i baren har tyven dog ikke fået noget særligt med sig.
– Det virker noget amatøragtigt. Han har ikke taget nogle spiritusflasker, vi har ingen kontanter liggende, og det eneste der er forsvundet, er en æske med store søm. Det virker da lidt fjoget, siger Jannie Breith.

Tyven har efterladt en stor grensaks i baren efter indbruddet, men hvad den skulle bruges til, ved Jannie Breith af gode grunde ikke. – Han er selvfølgelig meget velkommen tilbage, hvis han savner den, som hun udtrykker det.

– Vi har lagt billederne op på facebook, fordi nogle måske kan kende ham.
Han er jo cyklet her til, så vi tror faktisk, at det er en lokal, der har været på “besøg” uden for åbningstiden. Vi har også hørt rygter om andre indbrud i Faaborg i nat, så vi håber bare at få ham stoppet, inden det går ud over andre, fortælle Jannie Breith.

Jannie og Peter mener ikke, at de kan gøre mere for at sikre stedet.
– Nej, vi har alarm, kamera og vagtselskab.
Vi kan ikke gøre mere, slutter Jannie Breith.

Hun udlover i øvrigt en “god bytur” Hos Peter, til den der har et tip, der kan føre politiet til gerningsmanden.