Lokal skuespiller er med i TV-julekalender

Inge Damgaard flankeret af Peter Frödin og Martin Høgsted mens forfatter og instruktør Nikolaj Steen står bag hende.

Når DR2 i år viser deres adventskalender for voksne, “Laban – En Juletragedie”, så kan du sikkert spotte en lokal skuespiller på skærmen.

70-årige Inge Damgaard fra Horne har nemlig en rolle i julekalenderen, og spiller side om side med blandt andre Peter Frödin, Martin Høgsted, Bodil Jørgensen og Søren Fauli.

– Det var smadder skægt. Vi lavede optagelserne sidste efterår og jeg har ikke set det færdige resultat, så jeg ved slet ikke hvor meget jeg er med i den kalender der bliver vist på skærmen, fortæller Inge Damgaard.

- Annonce -
Faaborg Bilpleje - Læs mere her

Hun sagde ja til rollen da hendes niece fra CPH-Casting ringede og spurgte om hun ikke var frisk på at være med i en julekalender.

– Jeg har tidligere været med i et par reklamefilm for blandt andre Nemlig.com og Aquador, så jeg har stået foran et kamera før ligesom jeg har lavet masser af skuespil i Horne Revyen og til Halloween i Haastrup, så jeg var selvfølgelig klar da jeg fik muligheden, siger hun.

Inge Damgaard er i øvrigt en dame der har fuld fart over feltet.
Selv om hun kunne gå på pension, så har hun absolut ingen planer i den retning.

– Nej, jeg har en dejligt job som IT-supporter, og kan ikke holde tanken om at stoppe ud.
Jeg skal jo holde mig i gang. Derfor synger jeg også i Faaborg Gospel, er vinterbader ved Havnebadet, og nyder at være sammen med mine 18 børnebørn og 8 oldebørn, slutter Inge Damgaard.