Julemanden havde julelys og godter med til Torvet

Foto: Jørn Ungstrup

Hundredevis af små barnefødder trippede fredag eftermiddag utålmodigt på Torvet i Faaborg.

De ventede på, at julemanden skulle svinge sin kane forbi byens juletræ, og sørge at der kom lys i de mange pærer.

Det var dog ikke lige frem en kane, der hjalp ham til træets top, men liften fra det lokale brandvæsen med Lars Løvendahl og Lars Iversen ved håndtagene.

Efter en fælles nedtælling kom der lys i det flotteste træ, Torvet har lagt brosten til i mange mange år. Med lys i træet kunne uddelingen af de eftertragtede godter begynde, og der var rigeligt til at sikre fredagsslikket hos alle de fremmødte.

Shopping Faaborgs bestyrelse og bylivs- og erhvervskoordinatoren Marie-Louise Bøgh Larsen delte mere end 350 poser ud til ejermændene af de mange søde tænder, der stod pænt i kø for at få deres pose med lækkerier.