Juleelskere inviterer til Jul i Falsled

Denne søndag kommer julehyggen til at gennemsyre Falsled.

Den 26. november venter den 15. udgave af “Jul i Falsled” fra kl 10 til 17.

En tradition der vokser i omfang år for år, og som på den sidste søndag inden advent plejer at lokke 3-4000 mennesker til den julepyntede landsby.
Det er en gruppe af frivillige juleelskere, der året igennem mødes for at planlægge den kommende udgave af begivenheden.

– Det særlige ved vores julesøndag i Falsled er, at det er et julemarked, der strækker sig igennem hele byen. Det er ikke en lade, eller en hal, men simpelthen hele byen, der deltager og så kan man gå fra hus til hus, fra gård til gård og få forskellige oplevelser, fortæller Lene Bock.

- Annonce -
Faaborg Bilpleje - Læs mere her
Hun er en del af den arbejdsgruppe, der jævnligt samles om rødvin og juleforberedelser.
Byen bliver også udsmykket til lejligheden med store engle, trænisser og mindst 50 juletræer, der pynter ved husene i byen, og på den måde sætter den stemningsfyldte ramme.
Der deltager cirka 40 udstillere, der tilbyder alt hvad julehjertet, og maven begærer.
Blandt traditionerne er besøget fra julemanden med tamburkops og hesteoptog, skattejagten for børn og voksne, skumringsandakten i kirken og de populære gourmet-hotdogs på Falsled Kro.
Sidste år lavede køkkenet 1300 hotdogs på kroen, de blev revet væk, og i år er de igen klar til at tage i mod sultne gæster, der vil prøve en anderledes udgave af den klassiske pølse i brød.