Endnu en kandidat dropper kommunalvalget

Foto: Michael Skov Hansen

En mulig tilværelse som lokalpolitiker kan tilsyneladende være en skræmmende ting.

I hvert fald har endnu en kandidat droppet sit kandidatur forud for valghandlingen i november. Denne gang er det Venstres Michael Skov Hansen, der alligevel ikke ønsker at optræde på stemmesedlen.

Som årsag skriver han i dag på Facebook:

- Annonce -
Faaborg Bilpleje - Læs mere her
“Jeg har efter moden overvejelse valgt at trække mit kandidatur for Venstre til kommunalvalg 2017.Begrundelsen skal findes i en erkendelse af, at mine personlige kompetencer og interesser primært omhandler praktisk lokalt foreningsarbejde inden for kultur- og fritidsområdet.
I det regi er jeg på Dyreborg blevet engageret i udviklingsprojektet Faktor K – Kreativt Kulturelt Knudepunkt, som tager afsæt i de lokale potentialer (beskrevet i Fyens Stiftstidende).Da jeg yderligere sidder som frivillig formand i et andet større udviklingsprojekt i Nr. Lyndelse, støttet af bl.a. Realdania, er det ikke længere realistisk for mig at afse den nødvendige tid til politisk arbejde.”

Michael Skov Hansen er bare den seneste der har fortrudt sit ja, til en mulig karriere som lokalpolitiker. Tidligere har blandt andre: Andreas Møller og Jan Leo Plet forladt de Konservatives opstillingsliste, Borgerlisten har mistet Jan Valbak, ligesom Nye Borgerlige har mistet de tre kandidater Jan Kobber, Carsten Jensby og Lars Christian Hostrup-Schultz.