Fynske Fristelser lokkede mange i Frølageret

Lørdag afholdt Fynske Fristelser den første af to markedsdage i Frølageret på Faaborgs havn.

Efter flere år i Holkegade, valgte folkene bag Fynske Fristelser i år at satse på sikkerhed for tørvejr, og rykkede markedet i nye rammer i slagteriets tidligere lagerbygning, og efter en bygeplaget lørdag er de godt tilfreds med det valg.

– Både udstillere og gæster har været meget glade for de nye rammer, fortæller chefen for Fynske Fristelser Mads Holdgaard. Vi har haft mindst 1000 gæster igennem i dag, og udstillerne beretter om et rigtig godt salg. Flere udstillere har uddelt de smagsprøver, som egentlig var beregnet til hele weekenden, så alle er glade, fortæller arrangøren.

- Annonce -

Markedet bød også på både gin-, rom- øl- og vinsmagning og gæsterne syntes tilsyneladende om det de smagte, der blev i hvertfald slæbt hjem i både pose og net.

Markedet fortsætter i morgen søndag fra kl. 10 til 16.