Totalt udsolgt til Countrybal i Faldsled

Henrik og Finn Hansen er klar med hat, vest og ko-kranier til lørdagens udsolgte countrybal.

Der er gået total cowboy’der og indianer i den hos familien Hansen i Faldsled.

Farmand Finn og sønnen Henrik har de sidste mange måneder kæmpet, for at få forvandlet et stort telt på sportspladsen i Faldsled, til en saloon i det vilde vest.
Det er nemlig her, at lørdagens totalt udsolgte Countrybal finder sted, og 420 gæster kan se frem til at få en unik oplevelse.

– Vi har fået fat i en del ko-hoveder, som vi pynter med, der bliver svingende saloondøre, lysekroner, hestvogne, masser af chiliplanter, og så er vi ved at lægge sidste hånd på en kæpheste-parkering ved teltet, fortæller Henrik Hansen.

- Annonce -
Faaborg Bilpleje - Læs mere her

Idéen til festen ramte Henrik Hansen som skuddet fra en seksløber tidligere på året.

– Jeg tænkte, der er Bierfester, 90’er fester og alt muligt andet, så hvorfor ikke en countryfest, spørger Henrik Hansen. Spørgsmålet blev hurtigt besvaret af farmand Finn, – fordi vi ikke har lavet det.

De to gange Hansen er handlingens mænd, og hurtigt blev de enige om at Countrysisters skulle på programmet. Dem havde de to cowboys nemlig oplevet på Vorbasse marked, de vidste bare ikke lige, at de skulle hentes til prærien i Faldsled helt fra Tjekkiet

– Naaah, det vidste vi ikke liiige, men du er de booket, og på lørdag står de på scenen i vores telt, griner Finn Hansen.

Udover pigerne fra Tjekkiet kommer danske Johnny Horsepower også til festen.
Som navnet antyder, så er de et band, der dyrker Johnny Cashs musik og hele stemningen omkring kunstneren.

Svanninge Sognegård sørger for maden, og er klar til at servere spareribs med baked beans og coleslaw til de mange gæster.

Dørene åbnes kl. 17.