Vil du sikre dig, at Klokketårnet aldrig kommer ud af syne?
Så kan du nu få byens vartegn som et smukt sølvsmykke lige til at hænge om halsen eller som en del af en flot nøglering.

Smykket er designet af Jette Ljungberg, der tidligere har stået bag Guldsmed Domino i Faaborg, men siden 2005 har hun arbejdet med blandt andet fotografi og handel.

– Jeg designede smykket for mange år siden, og fik det også produceret af en guldsmed i et lille antal til min butik, men dengang syntes jeg, at det druknede blandt alle de andre smykker, der var udstillet. Nu har jeg fundet tid til at give smykket den opmærksomhed, det fortjener, så nu håber jeg, at der bliver taget godt imod det, siger Jette Ljungberg overfor Det Rigtige Faaborg.

- Annonce -
Faaborg Bilpleje - Læs mere her

Den nye satsning betyder blandt andet, at der er designet nye æsker til smykket, en ny halskæde der kan tilkøbes, og ikke mindst at Klokketårnet i håndlavet Sterling-sølv får en hovedrolle i en ny butik, som Jette Ljungberg åbner i Mellemgade 8 den 5. maj.

– Der bliver selvfølgelig andet i butikken end smykket, men det får den bedste placering, og alt den opmærksomhed jeg ikke kunne give det for 25 år siden, fortæller hun.

Sådan ser det ud, smykket med Klokketårnet, som Jette Ljungberg selv bærer om halsen

Butikken kommer også til at rumme de øvrige varer, Jette Ljungberg sælger i sin virksomhed Pandoras Æske. Derfor kan kunderne også finde tøj, som Jette selv har designet og syet af brugte indiske sarier, håndlavede kurve og andre smykker.

Kan man ikke vente med at få fingre i smykket til butikken åbner, så er Ljungbergs version af Klokketårnet allerede sat til salg hos Faaborg Turistbureau og Hotel Faaborg.

Tårnet er lavet i oxideret sølv, men kan også bestilles i blankt sølv eller guld.
Prisen for smykket er 650 kr. i oxideret sølv uden kæde.