Som en del af kampagnen “Faaborg hjælper Faaborg” bliver der 
torsdag 11. februar klokken 11 sat 70 styk 500 kroners gavekort til salg til Vores Faaborg & Egns medlemsbutikker, som man kan købe for blot 350 kroner.

Tekst: Maria Retoft Pedersen
Foto: Henrik Poulsen

Faaborg: Har du allerede planlagt, hvad du skal ud at handle i byens butikker, når de får lov at åbne op igen?

- Annonce -
Faaborg Bilpleje - Læs mere her

Måske en varm vinterjakke, et par støvler eller en ny computer?

Så er det en rigtig god idé at læse videre her.

For torsdag 11. februar klokken 11 bliver der sat 70 gavekort til salg på www.faaborg.dk, som alle har en værdi på 500 kroner. Men du kan købe gavekortet for blot 350 kroner.

Differencen dækker Billums med erhvervsmanden Ole Billum i spidsen.

Initiativet er kommet i stand i et samarbejde mellem Vores Faaborg & Egn og kampagnen “Faaborg hjælper Faaborg”, som Ugeavisen Faaborg og Det Rigtige Faaborg står bag.

– Baggrunden er, at vi håber at kunne sætte lidt gang i salget, når byen åbner op igen. Samtidig vil vi også gerne sætte lidt fokus på de gavekort til Vores Faaborg & Egn, som vi nu har fået mulighed for at sælge online, siger Ole Billum, som også er partner i Det Rigtige Faaborg og bestyrelsesmedlem i Vores Faaborg & Egn.

– Min fornemmelse er ikke, at det står så skidt til i Faaborg som andre steder her under nedlukningen. Men hvor længe varer det ved? Der er helt sikkert nogen, der sveder rundt omkring. Og så kan det kun være et lyspunkt, at vi får nogle gavekort ud i omløb, og nogen på et tidspunkt tager ud og bruger dem, siger han.

Et boost af den lokale handel

Gavekortet kan benyttes hos de butikker eller øvrige virksomheder, der er medlemmer af Vores Faaborg & Egn og har tilmeldt sig gavekortsordningen. Bylivs- og erhvervskoordinator hos Vores Faaborg & Egn, Signe Pardorf Nielsen, glæder sig over initiativet.

– Det er rigtig dejligt, at rabatten kommer kunderne til gode, uden at butikkerne skal sælge deres varer til en billigere pris, siger hun.

– Jeg tror, der sidder mange butiksejere og er ved at være lidt trætte af det hele lige nu. Jeg har det selv sådan, at jeg glæder mig til at kunne komme ud at handle igen, og jeg tror ikke, jeg er den eneste. Så forhåbentlig bliver der nok at se til i butikkerne, når de åbner. Der er lidt at indhente, siger hun.

Alt det praktiske

Gavekortene bliver sat til salg torsdag 11. februar klokken 11 på www.faaborg.dk.

Gavekortene kan kun købes online.

Der er 70 gavekort til salg, som man kan købe med rabat, så det er først til mølle-princippet, der gælder.

Det er ikke muligt at købe gavekort på andre beløb med rabat.

Gavekortet kan bruges hos de virksomheder, der er medlemmer hos Vores Faaborg & Egn og har tilmeldt sig ordningen. Den fulde liste kan ses på www.faaborg.dk.

Når man køber sit gavekort, kan man vælge, om man vil have sit bevis tilsendt via mail eller sms.

Beviset skal efterfølgende byttes til et fysisk gavekort hos SuperBrugsen Faaborg eller hos VisitFaaborg.