På trods af Corona og svære tider for små virksomheder har Dinna Andersen valgt at starte sin egen butik med base i Faaborg. Den 3. januar 2021 startede hun således virksomheden kozyhome.dk

Som det ses af navnet, er der tale om en digital butik, og altså ikke en ny butik til Faaborgs gågade. 

– Det har egentlig altid været min drøm at åbne en butik i Faaborg, men tiderne for de små butikker er hårde. Jeg har i et lille års tid solgt istandsatte møbler, sådan lidt for sjov, via en profil på Facebook og Instagram, og jeg må bare konstatere, at mange af mine møbler er solgt til kunder udenfor Faaborg, og derfor besluttede jeg, at det ville give mere mening at åbne en webshop, frem for en fysisk butik i Faaborg, fortæller Dinna Andersen i pressemeddelelse. 

- Annonce -
Faaborg Bilpleje - Læs mere her

Kozyhome.dk er et univers der drejer omkring den danske hygge – deraf navnet Kozy Home (fra det engelske cozy).


– Møblerne er stadig mit kerneprodukt, men jeg supplerer shoppen med boliginteriør, dansk kunsthåndværk, lidt tøj og skønhedsprodukter. Alt bliver med tanke på genbrug og bæredygtighed, og jeg har fundet nogle fantastiske leverandører, der har fokus på netop det, fortæller den nye iværksætter. 

Lidt ekstra service til faaborgenserne

Når det nu ikke blev til en fysisk butik i Faaborg, har Dinna Andersen en lille ekstra service til kunder der bor inden for bygrænsen i Faaborg. Hvis man handler på webshoppen, er det muligt at få gratis levering til døren, og der vil også være mulighed for at afhente de købte varer hos Kozy Home. Indtil videre vil virksomheden blive drevet fra hjemmeadressen i Strandgårdsparken.

– Det skal da ikke være nogen hemmelighed, at jeg drømmer om at finde et værksted og lager, så der ikke står møbler i alle rum herhjemme – men jeg starter småt, og så må vi se, hvor hurtigt jeg kan etablere mig, så der også er økonomi til en ekstra husleje” slutter Dinna Andersen.