From All of Us to All of You er titlen på et nyt initiativ som i julen 2020 skal sikre røget ål og gaver til alle plejehjem.
En ny tradition i julen der handler om at stå sammen og skabe glæde.

Det er Charlotte Kastrup og Lars Stenner Bahl, der er på en julemission.
De har sat sig for at forsøge at samle penge sammen til at kunne servere røget ål med tilbehør til ældre og personale på alle plejecentre i Faaborg-Midtfyn Kommune. Sammen med den kulinariske oplevelse følger også pakker til bankospil i juledagene. Der er i den forbindelse brug for din hjælp, men det vender vi tilbage til.

– Der sidder så mange derude, der fortjener lidt ekstra i julen. Mange ældre har på grund af coronaen været afskåret fra deres pårørende, deres normale hverdag og derfor vil vi stå sammen om at give dem den her oplevelse, der kan sprede glæde og sammenhold, fortæller Charlotte Kastrup.

Hun har tidligere sørget for at beboerne på Stensvang Plejecenter fik en overdådig gourmetmiddag til jul, men i år vil hun forsøge at tilgodese alle ældre på samtlige af kommunens plejecentre.

Alt er klappet og klart. Logistikken og hænderne er på plads. Der mangler bare økonomien, og her rækker initiativtagerne nu ud efter hjælp hos virksomheder og private, men der skal handles hurtigt, for alle pengene til projektet skal være samlet sammen den 8. december.

– Vi skal bruge 37.500 kr. Så er der til, at vi kan servere røget ål med alt tilbehør samt flotte bankogaver til 500 personer. Budgettet hedder 75 kr. pr. person. Derfor håber vi, at både private og virksomheder vil støtte projektet og sponsorere 75 kr. eller måske 100 gange 75 kr., så vi kommer i mål, og kan sprede juleglæde, forklarer Charlotte Kastrup.
 
Hun er ekspert i at aktivere sit store netværk og trække i trådene, og det tog hende ikke lang tid, at få Lars Stenner Bahl fra Svanninge Hallen med på idéen.

– Jeg synes det lyder som et fantastisk initiativ. Kan jeg være med til at sprede lidt juleglæde på områdets plejehjem ved at bakke op om det her projekt, så er jeg selvfølgelig med. Det er svært, ikke at synes om idéen, lyder det fra manden, der passer køkkenet i hallen.

Opgaven for Lars Stenner Bahl bliver at tilberede de røgede ål, lave tilbehør og pakke det hele korrekt, så det kan fragtes til plejecentrene på forsvarlig vis, ligesom han står for økonomien i indsamlingen.

Vil du eller din virksomhed støtte projektet kan du indbetale på mobilpay: 624122
Eller overføre til kontonummer: 0828-2133490

Senest den 8. december.

De mange bankogaver til projektet vil elever fra Enghaveskolen sørge for at købe ind i områdets butikker, så byen butikker også kommer til at nyde godt af initiativet. Som tak for hjælpen er folkene bag “From All Of Us To All Of You” klar med et tilskud til elevernes næste lejrskole.

Kommer der ikke penge nok i kassen til at alle ældre kan få serveret røget ål og bankogaver, så bliver der trukket lod blandt områdets plejehjem, men håbet er naturligvis at opbakningen bliver så stor, at alle ældre kan få en lille velsmagende overraskelse serveret den 15. december.

- Annonce -
Faaborg Bilpleje - Læs mere her

Vi følger løbende projektet her på Det Rigtige Faaborg, og præsenterer de lokale virksomheder, der støtter “From All Of Us To All Of You”.