En elev på Nordagerskolen i Ringe er testet positiv for COVID-19. Alle elever i 7., 8. og 9. klasse samt tilknyttede lærere hjemsendes og skal nu testes.

I går, lørdag, blev en elev i 8. klasse på Nordagerskolen i Ringe testet positiv for COVID-19. På Nordagerskolen undervises eleverne i 7., 8. og 9. på tværs af klasserne, ligesom alle klasser i overbygningen deles om forskellige klasseværelser. Efter aftale med Styrelsen for Patientsikkerhed skal hele overbygningen derfor betragtes som én enhed, og alle elever i overbygningen samt lærere med tilknytning til overbygningen betragtes dermed som nære kontakter. Disse elever og lærere hjemsendes derfor og skal nu testes for COVID-19

Forældre og elever er blevet orienteret om situationen via Aula.

- Annonce -

Testbiler i Ringe i dag

Som udmeldt i går er Region Syddanmark til stede i Ringe i dag søndag med to testbiler, hvor man kan møde op og blive testet for COVID-19. Aftalen om testbilerne er uafhængig af COVID-19 tilfældet på Nordagerskolen.

Testbilerne holder ved Rådhuset i Ringe (Tinghøj Allé 2) kl. 9:00-17:00.

Alle borgere fra 12 år og op kan blive testet ved testbilerne. Man møder bare op på stedet – testpersonalet gør alt, hvad de kan, for at teste flest mulige borgere i tidsrummet. Husk sundhedskort på den person, der skal testes.

Børn under 12 år skal testes på Region Syddanmarks testcentre: https://www.regionsyddanmark.dk/wm524321 

Du kan også booke tid i de faste testcentre, hvis du ikke har symptomer på COVID-19: https://www.coronaprover.dk/Account/NemidLogin 

Hvis du har symptomer på COVID-19, skal du kontakte egen læge.