- Annonce -

Øhavsskolen fastholdes på to matrikler, og besparelsen droppes helt.
Det meddeler politikerne fredag middag.

Som del af forhandlingerne om Budget 2021 indstiller gruppeformændene at tage budgetforslaget om samling af Øhavsskolens to afdelinger af bordet.

Forhandlingerne om budget 2021 er fortsat i gang og forventes at løbe frem til fredag den 18. september. Gruppeformændene er enige om, at Øhavsskolens to matrikler i Faaborg fastholdes som del af det kommende budgetforlig. Renovering af afdeling Uglen kan dermed igangsættes i 2021.

– Forslaget om at samle Øhavsskolens to afdelinger har fyldt meget hos rigtigt mange forældre og borgere i Faaborg. Vi har lyttet til de mange input, og vi er nu blevet enige om at fastholde afdeling Uglen, siger borgmester i Faaborg-Midtfyn Kommune, Hans Stavnsager.

Gruppeformændene indstiller at afsætte midler til både at renovere Øhavsskolen afdeling Uglen og til at forbedre trafiksikkerheden for de børn, der skal til og fra skolen. Som del af forhandlingerne forøges puljen til cykelstier og trafiksikkerhed. En del af den forøgede pulje afsættes til at sikre en bedre sammenhæng i Faaborg for bløde trafikanter.

- Annonce -