Annonce/artikel.

Det er næsten syv år siden, at Lars Jensen grundlagde sin forretning i Faaborgs centrum.

Siden da er det kun gået én vej, nemlig fremad, og succes hviler på forretningens idégrundlag, som er at levere gode møbler til fornuftige priser og yde en god service til kunderne.

- Annonce -
Faaborg Bilpleje - Læs mere her

De fem medarbejdere er efterhånden alle kendte ansigter i butikken, og de forsøger hele tiden at holde sig opdateret på markedet.

– Vi er en fast gruppe medarbejdere, og vi har løbende produkttræning. Derfor kan vores kunderne forvente, at der i hele åbningstiden er faguddannede medarbejdere til stede, som ved noget om de produkter, vi sælger, forklarer Lars Jensen.

I 2016 udvidede Lars Jensen sin forretning, og nu råder han over hele 800 kvm udstillingsplads.

– De fleste nye kunder bliver overrasket over, hvor meget plads vi har. Det er nok lidt anderledes end andre møbelforretningen, men vi har valgt at investere i vores udstilling, og derfor skal vi også være skarpe på hele tiden at have de rigtige varer stående hele tiden, fortæller Lars Jensen.

Lige lidt ekstra

Som en del af Møblér-kæden kan butikken sikre sig de bedste priser for kunderne.

Hos Møblér slutter oplevelsen ikke i butikken. Har man investeret i gode møbler, så skal oplevelsen følger med helt ind i hjemmet.

– Vi får ofte ros for at gøre noget ekstraordinært. Fx kan det være vigtigt at få den rigtige beskyttelse på sine stoleben, afhængigt af gulvbelægningen. Ved større møbler sørger vi også for, at kunderne får dem leveret og monteret korrekt i hjemmet. Vi kører ikke, før det virker, forklarer Lars jensen.

Ved indkøb af senge, vejleder Møblér også omkring individuelle madrasser i forhold til fx størrelse og vægt.

– Vi kigger altid på de individuelle behov. Hvad er kundens behov, og hvilket prisleje skal vi bevæge os ud i. Vi er altid ærlige omkring det reelle behov, og det tror vi på, at vi vinder på på sigt, afslutter Lars Jensen.