Artikel / annonce

Fredag den 25. januar afholdt Danbolig Faaborg åbningsreception, hvor hele 291 pølser blev langet over disken til de mange fremmødte. Manden bag afdelingen er ejendomsmægleren med det kendte ansigt og navn, Claus Lopdrup.

– Siden 1. oktober har jeg været i gang med at oprette og indrette min egen forretning i samarbejde med Nordea. Danbolig er et attraktivt valg på boligmarkedet, og vi har bestemt en plads i byen, men der skal arbejdes på det – intet kommer af sig selv, fortæller indehaver Claus Lopdrup.

Claus Lopdrup har mange års erfaring fra ejendomsmæglerbranchen, først som selvstændig i EDC Assens, og derefter 10 år som mægler hos Home i Faaborg. Derudover har Claus Lopdrup flere kompetencer, der giver ham de helt rette forudsætninger til at guide og vejlede hussælgere og –købere.

– Jeg er uddannet lånerådgiver i BRF, så jeg er klædt godt på til at tage dialogen og hjælpe mine kunder til at stille de rigtige spørgsmål til deres bank. På den måde bliver det nemmere at hjælpe folk med at realisere og mobilisere deres drømme, og det er dét, der er fedt!

Claus Lopdrup ser positivt på opstarten, foruden det store fremmøde til receptionen, så har danbolig har allerede nu haft en større kundetilgang end budgetteret, der er mange planlagte kundebesøg, og så er det første salg kommet i hus. 

Et anderledes koncept

Danbolig er langt fremme med både præsentionsteknologi og markedsføringsfaciliteter. På hjemmesiden, der er kåret som den mest brugervenlig i branchen, har sælger mulighed for at beskrive alt det, som salgsopstillingen ikke gør: fx fritidslivet og nabolaget, eller sælger kan lægge personlige billeder og kommentarer ind.

Danbolig bruger professionelle boligfotografer, laver flotte boligvideoer og er langt fremme med brugen af sociale medier. Som det nyeste tiltag anvender danbolig virtuel reality, hvor en potentiel køber får monteret en brille og derefter kan gå på en virtuel rundtur i en interessant bolig.

– Det giver fleksibilitet ved fremvisninger, og kunder får et realistisk sneak peak af huset. Vi har også interaktiv plantegning, så kunder kan afprøve indretning mm.

Samarbejde med Ringe

Indehaver af danbolig Ringe, Søren Lykkegaard, er med i ejerkredsen I Faaborg. Afdelingen i Ringe har en stærk markedsposition i det midtfynske, og i samarbejde kan de to afdelinger dække hele Faaborg-Midtfyn og Tommerup og dermed hele forstadsbåndet til Odense.

Claus Lopdrup er glad for at være tilbage i byen som ejendomsmægler, og han ser frem til at møde nye kunder på domicilet på Lagonis Minde 9, hvor han kan træffes dagligt ml. 10 og 16, samt efter aftale.