Den 19. juni går Faaborg-Midtfyn Kommune den i gang med at anlægge Faaborgs nye busstation.

Et projekt, der skal sikre større sammenhængskraft i Faaborgs byrum, forskønne ankomsten til Faaborg og være med til at realisere masterplanen for udviklingen af Faaborg som en attraktiv by for borgere og besøgende, fortæller kommunen idag i en pressemeddelelse.

For at minimere generne for borgere og turister i byen i sommerperioden vil anlægsarbejdet først for alvor starte midt i august. Inden da vil der dog blive lavet enkelte prøvegravninger på små arealer – et ad gangen – for at lokalisere og eventuelt flytte ledninger under vejene. I hele anlægsperioden vil der være gennemgående trafik.

- Annonce -
Faaborg Bilpleje - Læs mere her

– Vi ønsker naturligvis at anlægsarbejdet skal være mindst muligt til gene for byens borgere og turister hen over sommeren. Derfor vælger vi at vente nogle måneder med de lidt større opgaver, fortæller afdelingsleder for Natur og Trafik Ole Tyrsted Jørgensen.

Anlægsarbejdet udføres af entreprenørfirmaet Egelund, og den nye busstation forventes at kunne tages i brug i januar 2019.