De kom på mail, messenger og facebook.

Opfordringerne til at give “Ugens Skulderklap” til Carina Kjeldsen fra Østerby Sportsrideklub. Mange i og omkring klubben mente, at Carina måtte være den helt rigtige til titlen.

Vi fulgte de mange nomineringer, og tog på besøg blandt heste og hestepiger for at overrække blomster, rosende ord og et velfortjent skulderklap til klubbens daglige leder og underviser.

- Annonce -
Faaborg Bilpleje - Læs mere her

Carina Kjeldsen står i spidsen for rideklubben med 24 heste og cirka 200 medlemmer, og så underviser hun på alle niveauer i klubben – lige fra de yngste begyndere til de mest ambitiøse konkurrenceryttere. Lønnen er ganske beskeden, og dækker ifølge bestyrelsen kun en fåtal af de timer, Carina bruger i klubben.

Carina er, som hun selv udtrykker det, importeret fra Sjælland.
Hun startede sin undervisning i rideklubben i Korinth, og da klubben blev lagt sammen med klubben i Østerby, fulgte hun med.

– Det her er mit hjertebarn. Det kan godt være, at jeg lægger mange timer i klubben, men jeg får også en massen igen, forklarer Carina.

– Den glæde og udvikling jeg ser blandt børnene i klubben, er løn nok for mig.
Når nye ryttere i 3-6 års alderen først kommer på hesten, og pludselig kan ting, som hverken deres forældre eller de selv havde regnet med, så tænker jeg bare “yes”, det er så fedt, fortæller Carina.

Hun lægger ikke skjul på, at hun ikke alene har æren for den store medlemsfremgang, de oplever i klubben i øjeblikket.

– Der er så mange søde og gode mennesker i klubben, der også bruger virkelig mange frivillige timer herude, det er også en af årsagerne til, at vi blev årets forening i Faaborg-Midtfyn Kommune sidste år, fortæller hun.