Det store Vikingemarked på Ravnsborg har igen lokket tusinder af huse.

Jim Lyngvild og manden Morten har succes med at åbne dørene til deres private hjem i Haagerup og invitere indenfor.

Det er fjerde gang at vikingemarkedet finder sted, og det har aldrig været større.
I år er markedet blandt andet vokset med en stor vikingelejr, aktiviteter fra Naturama, mere underholdning og en lang række boder.

- Annonce -
Faaborg Bilpleje - Læs mere her

Den megen sommervarme har dog ifølge arrangørerne sat sit præg på markedet.

– I weekenden var det altså bare for varmt til at tage på marked. Det havde jeg nok heller ikke selv valgt, så vi er meget glade for, at mere end 5000 allerede har været her med to åbningsdage igen, lød det mandag middag fra Jim Lyngvilds mand Morten Paulsen.

Selv om mandag ifølge Lyngvild var “den stille dag”, så var der alligevel masser af liv og aktiviteter rundt omkring på Ravnsborg.

Blandt andet imponerede de ridende bueskytter fra “Horseback Archery” med en hæsblæsende opvisning i bueskydning fra hesteryg, ligesom flere af de barske vikinger røg i totterne på hinanden i drabelige kampe om kvinder og kærlighed.

Der opstod jævnligt slagsmål blandt de fremmødte vikinger.

Jim Lyngvild selv vandrede vanen tro rundt blandt gæsterne med pladsens største smil om læberne.

– Jeg bliver gang på gang taknemmelig over, hvor søde folk de er. Ingen kommer her for at bare få, alle kommer for at bidrage til den gode stemning. Vi har aldrig haft problemer med at åbne vores private hjem, og behøver at gemme alle vores ting væk, der forsvinder aldrig noget fra huset, smiler den tatoverede energibombe.

Jim Lyngvild stillede igen op til kram, autografer og selfies på stribe.

En af pladsens gæster, Tommy Jakobsen fra Middelfart, kunne denne eftermiddag føje endnu en tatovering til sin samling. Han lod sig inspirere af vikingetemaet, og fik symbolet på verdens elementer fra den nordiske mytologi foreviget på sit højre ben.

Tommy Jakobsen med sin nye tatovering.

– Jeg har tænkt på det længe, så nu skulle det være, smilede han, da tatovøren Stella havde sat det sidste aftryk med nålen i hans krop.

Det er sidste chance for at opleve vikinger, boder og Ravnsborg i denne omgang, Grundlovsdag fra kl. 11 til 17.

Se Jørn Ungstrups store billedegalleri fra markedet her: