Tekst: Henrik Poulsen
Foto:Jørn Ungstrup

Lørdag eftermiddag gik den lokale golfspiller Flemming Miller sin mest givende runde på de smukke baner i Faaborg Golklub.

Runden var dog ikke så lang, da han spadserede direkte til hul 11, hvor præst Lene Matthies ventede med Flemmings kommede hustru, Merete Miller.

- Annonce -
Faaborg Bilpleje - Læs mere her

De to havde nemlig besluttet sig for at blive viet på banerne i Svanninge Bakker med en af områdets smukkeste udsigter som altertavle.

– Vi har begge været gift tidligere ved et kirkebryllup, så det skulle være anderledes denne gang. Vi var enige om, at Rådhuset var for kedeligt, så vi talte om haven eller stranden, indtil jeg kom til at tænke på den udsigt, der er fra golfbanen, fortæller Flemming Miller.

Han er ivrig golfspiller, har gået de 18 huller et utal af gange de sidste 12 år og hver gang nydt den unikke udsigt fra tee-stedet på hul 11.

Merete Dreyer, der blev til fru Miller lørdag eftermiddag, er ikke selv golfspiller, men var ikke svær at overtale til at lade vielsen forgå på gemalens “legeplads” i bakkerne.

– Nej, det var ikke svært. Vi var enige om, at det skulle være utraditionelt, og da jeg så udsigten, vidste jeg, at det ikke kunne gøres bedre. Jeg har boet i Faaborg i mange år, og det her er altså et af de smukkeste steder i området, siger Merete Miller.

Det var den lokale præst Lene Matthies, der forestod vielsen, og hun var ifølge bruden også så bjergtaget af udsigt og omgivelser, at hun straks sagde ja til at smede de to sammen på bakketoppen ved hul 11.

Merete og Flemming Miller har været sammen i 2,5 halvt år, men har kendt hinanden i 25 år, da de i mange år var naboer i Katterød. Da de begge var blevet single begyndte de at se hinanden og det tidligere naboskab udviklede sig til kærlighed.

Lige nu nydes hvedebrødsdagene i hjemmet på Tangmosen, men der bliver også tid til en lille bryllupsrejse.

– Vi skal lige fordøje det hele, og er faktisk i gang med at sætte et stakit op, griner Merete Miller, men der bliver tid til et par dage i sommerhus på Djursland, forsikrer hun.

Se de dejlige billeder fra vielsen her: