Sidst i januar var to af landets store musik-personligheder på besøg i Faaborg-Midtfyn Bibliotekernes Talkshow.

Mia ben-Ami havde inviteret Peter Sommer og Klaus Handsome til en musikalsk snak på Polymeren i Årslev. Nu kan du høre både samtalerne og live-musikken fra Sommer og Handsome lige her på siden.

De to gæster kom blandt andet ind på deres fælles baggrund fra Skanderborg og om det at leve livet som kunstner.

- Annonce -
Faaborg Bilpleje - Læs mere her

Peter Sommer albumdebuterede i 2002 med bandet Superjeg, som udgav to albums. Solodebuten kom i 2004 med det anmelderroste album “På Den Anden Side”, og siden har han udgivet yderligere tre soloalbums. I 2010 slog Peter Sommer sig sammen med kollegaen og vennen Simon Kvamm og dannede gruppen De Eneste To. Han har modtaget flere priser, herunder Danish Music Awards samt Steppeulven.

Klaus Handsome debuterede i 1998 med singlen “Big Buddha”. I 2004 udgav han albummet “I denne tidsalder” hvorpå et hav af musikalske legender medvirker.Klaus Handsomes andet album “Den sidste nat” udkom i 2009. Han turnerer året rundt og arbejder lige nu på et nyt dansksproget album med besætningen i Saybia.