På en udvalgt rute på stier og veje i vores smukke natur hænges der 12 spørgsmål op omkring historie, lokalstof, spørgsmål som måske kræver deltagelse af børn, ind- og udlandsstof, drilske spørgsmål og måske noget fra dagen i går eller i forgårs.

På ruten hænger der også nogle nummertavler, og så drejer det sig om at få en hel række af de rigtige numre på sin egen spilleplade. Det udløser nemlig en gevinst.

Alle afleverede kuponer bliver blandet sammen og den sidste tirsdag bliver der så trukket lod om hovedpræmien og alle de andre præmier inde i forsamlingshuset.

- Annonce -
Faaborg Bilpleje - Læs mere her

Motionsbingo fra Diernæs Forsamlingshus starter i år tirsdag den 3. juli og løber over 6 tirsdage til og med tirsdag den 7. august. Der er start fra Forsamlingshuset kl. 18.00. Svarene på dagens spørgsmål offentliggøres her på siden og i udhængsskabet på forsamlingshuset.

Der sælges is, sodavand og øl. Vand til hunden er gratis. Den 7. august sluttes af med kaffe og æbleskiver i forsamlingshuset.