Julemarked på den gamle station i Korinth

Julen holder for alvor sit indtog i Korinth, når Brahetrolleborg spejderne afholder julemarked på stationspladsen i Korinth lørdag og søndag d. 9. og 10. december fra kl. 10.30–15.30.

– Vi spejdere er med til at lave et par hyggelige dage, som kan samle vores by og samtidig tjener vi penge, som vi kan bruge på at lave nogle gode aktiviteter resten af året for vores medlemmer, udtaler spejderleder Ronny Kjær og tilføjer, at indtægterne sidste gjorde, at man kunne sende spejdertruppen afsted på landslejr med en symbolsk egenbetaling.

Disse markedsdage er en tilbagevendende julebebuder, som mange ser frem til.
Der er mange hyggelige traditioner forbundet med arrangementet. Det dufter af gran fra det store juletræssalg med flotte træer, af gløgg, æbleskiver og honninghjerter, som sælges i den fine nyrenoverede stationsbygning.

- Annonce -
Faaborg Bilpleje - Læs mere her

To gange lørdag og to gange søndag lyder togfløjten, når juleveterantoget ankommer til Korinth Station fyldt med forventningsfulde passagerer fra Faaborg.
Spænding er der at finde ved den store tombola, med masser af fine gevinster, som alle med tak er sponsoreret af lokale erhvervsdrivende.