Theis Erichsen kommer til Faaborg – Outdoor Sydfyn byder på gratis talk

Foto: Outdoor Sydfyn

Arrangørerne bag Outdoor Sydfyn bød fredag på en artig overraskelse, da de kunne føje en såkaldt talk med Theis Erichsen til programmet for arrangementet, der løber af stablen i Faaborg i dagene den 19. og 20. august.

Theis Erichsen, kendt fra TV-programmet “Mod fjerne kyster” vil i en samtale med Formand for Outdoor Sydfyn Jesper Henriksen fortælle om sine tre begivenhedsrige år på Havana, og vise billeder fra nogle af sine mange rejser.

Der er gratis entré til arrangementet, der finder sted i et telt ved Havnebadet den 19. august kl. 17.45.

- Annonce -
Faaborg Bilpleje - Læs mere her

Der kan købes mad fra Thaisen Hus på pladsen og efter besøget fra Theis Erichsen spiller Ugl & Fugl i teltet.

Læs mere om Outdoor Sydfyn lige her: http://www.outdoorsydfyn.com