Sommerkamp i Horne flytter til anden dato

Den 9. august skulle Liverpools U-23 mandskab have mødt Randers FC fra den danske Superliga på Egsfield Ground i Horne.

Den kamp bliver dog ikke til noget, da Liverpools hold alligevel ikke kan få sommerkampen i Horne til at gå op med det hjemlige ligaprogram.

I stedet spilles kampen den 15. august, og den danske modstander til Liverpools unge stjerner bliver ikke Randers FC, men FC Nordsjælland.

- Annonce -
Faaborg Bilpleje - Læs mere her

– Det er brandærgerligt, at vi må hen og flytte kampen, nu hvor alt er meldt ud, plakater og billetter er trykt og hele “apparatet” er sag i gang. Men alternativet var en aflysning af arrangementet, så hellere en flytning af Fodboldfestivalen, sådan siger Hans Martin Møller, der er en af hovedkræfterne bag kampen i Horne.

– Da det stod klart, at kampen alligevel ikke kunne spilles den 9. august som planlagt, tog vi fat i alle samarbejdspartnere, sponsorer og frivillige, og alle kunne bakke op om en flytning. Der er ca. 120 frivillige i gang under Fodboldfestivalen, så det er altså ikke “bare lige” at flytte sådan et arrangement, så jeg er glad for opbakningen til beslutningen, om at rykke kampen, fortæller Hans Martin Møller.

Har man købt billet til kampen den 9. august, kan den benyttes til opgøret den 15. august, eller man kan få pengene retur, lover arrangørerne.

Horne FS har de seneste 20 år afholdt 14 Fodboldfestivals og internationale kampe, hvor klubber som Bolton, West Bromwich, Liverpool Legends, Liverpool U21, Hamburger SV og Werder Bremen fra udlandet samt Odense Boldklub, FC Midtjylland, Silkeborg, Esbjerg,

FC København og Brøndby IF fra Danmark har deltaget. Endvidere har Old Boys Landsholdene fra Holland, Frankrig, Spanien og Danmark samt Norges og Danmarks U-19 landshold været omkring Horne Land.

I alt har mere end 35.000 tusinde mennesker været på plads på Egsfield Ground, fortæller Horne F.S. i en pressemeddelelse.

Efter kampen vil ca. 400 gæster, sponsorer og hold deltage i spisning.