Ny hjertestarter i Faaborg

Foreningen ‘Kunsten at redde liv” har i samarbejde med lokale ildsjæle skaffet Faaborg endnu en hjertestarter

I de sidste par måneder er erhvervsdrivende i Faaborg og omegn blevet kontaktet af foreningen ”Kunsten at redde liv”. Formålet var at rejse penge til at opsætte et udendørs hjertestarter skab hos Faaborg Bil-Center, så deres hjertestarter kan placeres udendørs og derved være tilgængelige for alle 24 timer i døgnet. Det er nu blevet en realitet ved hjælp og støtte fra både borgere og virksomheder i lokalsamfundet.

– Der har været en fantastisk god opbakning både fra borgerne og fra de erhvervsdrivende siger Rikke, som er fundraiser på projektet
– Det er dejligt at se, hvordan man i fællesskab kan gøre en forskel, der i sidste ende kan være forskellen på liv eller død gg vi kan derfor med glæde meddele, at hjertestarteren nu er hængt op og klar til brug, selvom vi selvfølgelig håber, det aldrig bliver aktuelt.
Vi vil gerne sige tusinde tak til alle dem, der har støttet projektet.

-Vi havde for flere år siden indkøbt hjertestarteren som en del af vores interne beredskab med henblik på at passe godt på vores personale. Da ‘Kunsten at redde liv’ kontaktede mig for at indlede et samarbejde om at øge trygheden for hele området, meldte jeg mig på banen med det samme.
Det glæder mig, at der har været en stor opbakning omkring projektet, og vi den vej igennem nu kan øge trygheden i hele vores område”, siger Anders Ø. Engelbreth, direktør for Faaborg Bil-Center ApS.

- Annonce -

Faaborg-Midtfyn Kommune er dermed oppe på 118 døgnåbne hjertestartere, hvoraf tolv er i Faaborg. Mere info: Hjertestarter.dk

Hvis I har lyst til at læse mere om foreningens projekter, kan det gøres på: www.kunstenatreddeliv.dk eller på facebook siden Kunsten at redde liv.

Spørgsmål kan rettes til Rikke Rask fra Kunsten at redde liv på tlf. 24 84 64 77 eller Anders Ø. Engelbreth fra Faaborg Bil-Center ApS på tlf. 23 64 62 16