Varerne kommer til at appellere til kvinder og deres hjem, men mænd er også meget velkomne. Sådan lyder det fra Camilla Andersen, der står bag en ny butik i Faaborgs midtby.

Virker ansigt og navn bekendt, så er det ikke uden grund.
Camilla Andersen driver nemlig allerede Guldsmed Domino, der bliver nabobutik til den nye satsning. Faktisk kommer butikkerne til at hænge sammen, da der bliver slået et stort hul i væggen mellem Guldsmed Domino og den tidligere Barlebo Ost, der bliver omdannet til en livsstilsbutik for kvinder.

– Jeg er nu i snart et halvt år mødt ind til en lukket nabobutik, og det har irriteret mig. Det er ikke godt for byen og handelslivet, at der står tomme butikslokaler, og jeg synes, at det er synd, at den fine butik står tom. Den har en unik beliggenhed, og jeg ser muligheder i at have butik på begge sider af “vores” hjørne. Planen er, at vi laver et hul i muren og skaber passage mellem butikkerne, så man kan gå fra butik til butik uden at skulle udenfor. Der kommer også et lille fællesområde med friskbrygget kaffe, et stykke godt chokolade og måske koldt vand eller juice at forkæle kunderne med, forklarer Camilla Andersen.

- Annonce -
Mette, Camilla og Sara som kunder vil møde i de to butikker på hjørnet af Vestergade/Mellemgade

Planen er, at butikken skal åbne i juni, men der er lagt en stram tidsplan, så den dobbelte butiksejer er ikke meget for at sætte en konkret dato på åbningen endnu.

– Jeg er meget fristet til at sige, at vi åbner den 1. juni, men det er desværre nok ikke realistisk, så jeg vil gerne nøjes med at love, at vi åbner i løbet af juni, smiler hun.

Konceptet i den nye butik bliver lækre varer til kvinder og deres hjem. Der kommer ingen produkter, der i forvejen er i byen, lover Camilla Andersen.

– Vi får primært moderne danske brands med noget på hjerte, en god historie, eller produkter der tager hensyn til miljøet. Der skal være noget til manden, der mangler gaven til den han holder af, værtindegaven – der ikke lige er blomster eller en æske chokolade. Pigerne og jeg har en masse gode ideer, vi glæder os til at prøve af. Vi er i gang med at lave aftaler med leverandører, samt planlægge indretning og ombygning af butikken, fortæller hun.

Skabet bliver inden længe erstattet af et hul i væggen til nabobutikken

Der er også styr på personalesituationen i den endnu navnløse butik.
Jeg har ansat en ung pige, vi kender fra Domino, og planen er, at det bliver det eksisterende team og vores nye pige, der kommer til at være i begge butikker. Sara og jeg kommer til at have vores dagligdag i Domino, som vi plejer, mens Mette og vores nye pige skal passe den nye butik. Vi kommer selvfølgelig til at hjælpe hinanden, og det er en kæmpe fordel, at butikkerne ligger ved siden af hinanden, siger Camilla Andersen, og understreger, at Guldsmed Domino kommer til at fortsætte helt som den plejer.

– Det bliver fortsat en rigtig guldsmedeforretning med salg og reparationer af ægte guld- og sølvsmykker samt ure, og vores kunder vil fortsat blive mødt at Sara og jeg, slutter hun