Faaborg-Midtfyn Kommunes hjerteambassadører stiller med giftefoged og brudekjoler, så du kan blive gift på årets Heartland Festival.

Drømmer du om et utraditionelt bryllup, skal du skynde dig på knæ og fri til din udkårne. For så kan I blive gift på årets Heartland Festival, fortæller Faaborg-Midtfyn Kommune i en pressemeddelelse.

Faaborg-Midtfyn Kommunes ambassadører, som under festivalen holder til i Ambassaden på festivalens campingplads, vil gerne fejre kærligheden. Derfor har de sørget for, at par kan blive viet eller forny deres bryllupsløfte fredag formiddag d. 14. juni mellem klokken 10.30-13.

- Annonce -

Anstina Krogh, der er frivillig på Heartland og giftefoged, er bemyndiget til at foretage vielsen.

Og hvad med kjolen, tænker du? Den har de frivillige også sørget for, da en af vores ambassadører har en brudekjoleforretning og stiller kjoler i forskellige størrelser og designs til rådighed.

– Det bliver fantastisk at fejre kærligheden på Heartland. Det er altid en stor oplevelse at få lov til at vie forelskede par, og det bliver helt særligt i de smukke omgivelser ved Egeskov Slot, siger Anstina Krogh.

Anstina Krogh håber, at nogle vil lade sig vie til årets Heartland Festival

Det praktiske

Husk at du forud for brylluppet skal udfylde en ægteskabserklæring sammen med din kommende ægtefælle – det er en forudsætning for, at I kan blive gift. Det skal ske min. 14 dage før brylluppet, hvis du bor i Faaborg-Midtfyn Kommune. Læs mere her: Bliv gift i Faaborg-Midtfyn Kommune (fmk.dk)

Kommer brudeparret fra en anden kommune, kan der være andre sagsbehandlingstider. Tjek med hjemkommunen, hvordan det forholder sig hos jer.

Selvom du ikke har planlagt et besøg på Heartland, kan du stadig blive gift på festivalen. Hvis du ønsker at blive viet på Heartland, skal du kontakte Anstina Krogh på mailen anstk@fmk.dk senest d. 31. maj og aftale de praktiske detaljer.

Vil man bare have fornyet sit løfte ved en festlig seance, skal man booke en tid i løbet af torsdagen på Faaborg-Midtfyn Kommunes ambassade.