Foto: OB/Berit Abrahamsen

Sidste år kunne vi fortælle, at den dengang 15-årige Hjalte Boe Rasmussen fra Faldsled, havde skrevet kontrakt med OB, og var blevet indlemmet på klubbens U-17 ligahold.

Nu har drømmen om en professionel fuldtidskarriere fået yderligere næring for det lokale talent. OB fortæller således, at de allerede nu har valgt at tilbyde Hjalte en kontraktforlængelse, som han har taget imod.

- Annonce -
Faaborg Bilpleje - Læs mere her

– Siden Hjalte Boe Rasmussen kom til OB fra samarbejdsklubben Oure/SfB FA, har han gennemgået en stor udvikling på vores U17-hold, og dette er nu blevet kvitteret med en treårig kontraktforlængelse. Vores unge målfarlige kantspiller er også glad for at kunne trække striberne over hovedet yderligere tre år, hedder det i en pressemeddelelse fra superligaklubben.

Foto: OB

– Jeg synes, at det er stort at skrive under på en kontrakt igen og forlænge. Det er rigtig fedt for mig, og det er ligesom næste step for mig i min karriere, siger Hjalte Boe Rasmussen, der er taknemmelig over sin tid på Akademiet:
– Akademiet har betydet rigtig meget for mig, fordi det er her, jeg bruger al min tid. Tony og trænerne har hjulpet mig rigtig meget med at udvikle mig, og jeg synes stadig, at der masser at udvikle på, og jeg synes, at jeg nået længere siden sidste kontraktunderskrivelse.

Akademichef Tonny Hermansen er godt tilfreds med, at Hjalte har forlænget og fortsætter i Ådalen:

– Vi har lavet en ny treårig kontraktforlængelse, så det passer med hans skoletid. Hjalte er en spiller, der kom til os fra Svendborg, og det er en spiller, som vi ser et stort potentiale i. Han er jo en spiller, der har sine kompetencer i at lave mål; han er hurtig, han er altid træningsparat, og han er dedikeret til det, han laver. Vi ser nogle muligheder i forhold til den position, han spiller, mens han samtidig skal udvikle sig i forhold til sit højre ben. Så vi er glade for, at vi har fået lavet en ny kontrakt med Hjalte, siger Tonny Hermansen

Læs hele historien om Hjaltes fodbolddrømme her:
https://www.detrigtigefaaborg.dk/2022/11/25/hjalte-boe-har-kontrakt-med-ob-og-er-udtaget-til-landsholdet/

Stort tillykke til Hjalte