Annonce 

Nærvarme Danmark tilbyder sydfynske boligejere en alternativ løsning til fjernvarme, gas-, olie- og pillefyret. Med en varmepumpe på abonnement får Nærvarme Danmarks kunder en af de mest miljøvenlige varmekilder, og så er alt det praktiske overladt til eksperterne.

Alt i én samlet løsning
Nærvarme Danmark ønsker at fremme den grønne omstilling, og efterspørgslen på varmepumper er heldigvis stor. For blot tre år siden havde vi installeret cirka 50 varmepumper, nu har vi på landsplan 2.300 kunder.

- Annonce -
Faaborg Bilpleje - Læs mere her

– Vi er nok den største udbyder af varmepumper på abonnement i hele Danmark, så vi har nu en enorm erfaring på området, siger Per Wulff Petersen fra Nærvarme Danmark.

Den mest populære løsning er vores abonnement, hvor du som kunde ikke står med en stor udgift til investering.

– Med en varmepumpe på abonnement, tager vi den primære investering, som typisk ligger mellem 120.000 og 140.000 kr. Vores abonnementskunder betaler 7.500 kroner i opstart, og derefter er priserne fra 1.000-1.300 pr. måned, siger Per Wulff Petersen.

Som kunde binder du dig kun for seks måneder, men langt de fleste af vores kunder vælger at beholde deres varmepumpeløsning i mange år.

– Vi har fokus på, at kunden skal være glad for sit produkt, og derfor er det nemt at komme ud af aftaler, men heldigvis vælger de fleste at fortsætte deres abonnement, siger Per Wulff Petersen.

Med den store efterspørgsel på varmepumper som en grønnere varmekilde end fx gas- og oliefyret, har Nærvarme Danmark de seneste år skabt mange lokale arbejdspladser i det sydfynske, og vi er klar til mange flere nye kunder.

Lige så nemt som fjernvarme
Med en abonnementsløsning klarer vi det hele for dig. Vi installerer det hele, det tager typisk to dage, og så hjælper vi med at regulere og justere, indtil alt er på plads.

– Vi kommer minimum én gang om året og tjekker alt igennem. Om varmepumpen kører, som den skal, om varmepumpen er lige så effektiv, som den skal være, og selv eventuelle reparationer eller udskiftning af varmepumpen er dækket ind af abonnementsløsningen, siger Per Wulff Petersen.

Med vores store erfaring kan vi komme mange af kundernes bekymringer i forkøbet, som fx æstetik, driftsikkerhed og støjgener.

– Vi har nu erfaring fra 2.300 kunder, så vi ved, hvordan vi skal placere pumpen, så den ikke generer. Fx kan den placeres bag huset – gerne et mørkt sted med vind, og om vinteren, hvor den kører kraftigt, måler lyden cirka op til 65 db, men der opholder man sig typisk indendørs, siger Per Petersen.

Som abonnementskunder behøver du ikke bekymre dig over anlæggets levetid. De fleste pumper holder i 15 år, men er dit anlæg udtjent, så sættes der bare et nyt op.

– Med et abonnement behøver du ikke spare op til en ny varmepumpe. Her kender du alle dine udgifter, og der kommer ingen ubehagelige overraskelser, siger Per Wulff Petersen.

Varmepumpe på abonnement er altså lige så nemt som at have fjernvarme og mindst lige så miljøvenligt, for ifølge Rådet for Grøn Omstilling er varmepumper mere miljøvenlige end fx gas, olie, træpiller og fjernvarme (målt på CO2-e).

– Da vi rundede 2.000 kunder, viste vores beregninger, at vores varmepumper årligt sparer miljøet for ca. 39 millioner kilo CO2-e, siger Per Wulff Petersen.

Det er også muligt at købe varmepumper inkl. installation og fuld service, læs mere på www.naervarme.dk.

VIL DU HØRE MERE?
Kom til informationsmøde 30. maj kl. 17.00 i Rise Sparekasse Forum

Alle borgere i Faaborg og omegn, der ikke får mulighed for at
tilslutte sig fjernvarme de næste mange år, er velkommen til at
komme og høre mere om Nærvarme Danmarks løsninger.

Der er gratis sandwich og en øl/vand til
de tilmeldte.

Arrangementet kræver tilmelding, som skal
ske senest 26. maj på www.naervarme.dk/arrangementer