Der er lagt op til en familiedag, når Bygma i Ringe onsdag den 5. april invitere til en dag med masser af aktiviteter, konkurrencer og gode tilbud.
—ANNONCE—
– Vores mål er at lave en dag for lokalsamfundet, hvor kunderne kan sænke skuldrene og hygge sig sammen med familien, og vi kan give lidt igen. Derfor bliver det også muligt at nyde kaffe og rundstykker, tag et besøg i pølsevognen, sende ungerne i hoppeborgen, i krea-caféen eller at få lagt ansigtsmaling – alt sammen uden at tage pungen op af lommen, fortæller direktør i Bygma Ringe, Jeppe Christensen
Forårsmessen starter den 5. april kl. 9, hvor dørene åbnes til de mange gode kø-tilbud, og kommer man i god tid, så skal vi nok stå klar med kaffe og rundstykker til de morgenfriske, lokker Jeppe Christensen.

Bygma Ringe har udsendt en hel tilbudsavis med gode priser op til messen, men skal direktøren selv pege på et godt tilbud, som han forventer bliver revet væk, så bliver det en Makita plæneklipper, der sat ned fra 5499 kr. til bare 1500 kr., men så er der også kun 15 stk. at gøre godt med. – Kommer man for sent til køtilbuddene, så tag lige fat i en medarbejder, så er vi klar til at lave en ekstra god handel, lover Jeppe Christensen.

Hele Bygma-holdet er klar til årets forårsmesse
Som nyt bliver der i år også besøg af en række foreninger fra Ringe og Faaborg til messen.
– Lige nu har vi 16 telte fyldt med gode tilbud fra samarbejdspartnere og lokale butikker. Der bliver blandt andet smykker, børnetøj og gode vine fra Vinbanken i Faaborg, men der er stadig plads til flere udstillere, så bare sig til, lyder opfordringen til områdets erhvervsdrivende fra Jeppe Christensen.
Han lokker også med masser af konkurrencer på dagen. Faktisk er der gevinster for mere end 25.000 kr. i præmiestakken, hvor en luksusudgave af en træpillegrill er hovedpræmien.
For børnene er der arrangeret en æggejagt i byggemarkedet, hvor der er kurv med lækkerier på højkant.
Programmet for messedagen den 5. april er således:
Kl. 08-09: Kaffe og rundstykker
Kl. 09: Butikken åbner for de mange gode tilbud
Kl. 09: Markedspladsen åbner
Kl. 11: Pølsevognen åbner, hvor vi byder på pølser og en forfriskning
Kl. 13: Sminke-værkstedet åbner
Kl. 15: Messen lukker.
Hele dagen: Hoppeborg og Kreaværksted
Du finder Bygma Ringe på Østre Ringvej 37, 5750 Ringe
—-ANNONCØRBETALT INDHOLD—-
- Annonce -