Tidligere har Outdoor Sydfyns aktiviteter været samlet i en weekend sidst i august, men i år er konceptet ændret, og det betyder, at de mange løb, konkurrencer og såkaldte try-it aktiviteter er delt op i mindre bidder og spredt ud over året.

Lørdag blev alle vand-aktiviteterne afviklet ved Havnebadet i forrygende sensommervejr, og med flot opbakning, fortalte stævneleder Rico Busk

– Vi er meget tilfredse med dagen i dag. Vi startede med cirka 50 til fællessang her til morgen, der har været fuld gang i de gratis try-aktiviteter, hvor mange været forbi Faaborg Roklub, havkajakklubben eller prøvet kræfter med et SUP-board. Når vi kigger på de aktiviteter, der har krævet tilmelding, som for eksempel “Open Water Svømning”, så har vi måtte meldte alt optaget, det kan selvfølgelig ikke være bedre, fortalte Busk lørdag middag.

- Annonce -
Faaborg Bilpleje - Læs mere her

Ved Havnebadet var det muligt, at lave gratis pandekager og skumfiduser over bål, hvilket mange familier brugte som en pause i kampen mod det våde element.

Selvom der nu skal evalueres på det nye koncept, så er Rico Busk overbevist om, at det er vejen frem at sprede de mange aktiviteter ud over året.

– Jeg synes de enkelte tiltag kommer mere til sin ret på den måde her. Der er bedre plads til de lokale foreninger, når vi ikke pludselig skal afvikle et mountainbikeløb med 400 deltagere midt i det hele. Det bliver nok fremtiden, at dele vores arrangementer ud over året, slutter han.

Næste aktivitet i Outdoor Sydfyn regi er den 17. september, hvor der afvikles OCR-løb i Faaborg, med start og mål ved Havnebadet.

Se Henrik Poulsens billeder fra stævnepladsen her: