Både børn og voksne er inviteret til et hav af aktiviteter, når Outdoor Sydfyn denne weekend holder deres årlige vand-event i Faaborg.

Outdoor Sydfyn melder nu klar til en dag med masser af van(d)vittigt sjove aktiviteter i Faaborg lørdag den 27. august. Arrangementet er for både børn og voksne. For dem der vil have pulsen op og for dem, der vil hygge med kaffe og strandspil. Der vil være noget for enhver smag, lover arrangørerne i en pressemeddelelse.

Alle aktiviteter finder sted ved eller i Det Sydfynske Øhav ud for Faaborg. Stævnecentrum er i Faaborg Havnepark nær Havnebadet, hvor du kan lave pandekager og skumfiduser over bål eller besøge den lille strandcafé.

Flere lokale foreninger står klar med muligheden for at snuse til deres aktiviteter både på land og vand. Du kan blandt andet møde Faaborg Havkajakklub og Faaborg Roklub, der glæder sig til at tage imod alle interesserede.

Det er stadig muligt at tilmelde sig flere af aktiviteterne, mens andre er udsolgte.

Praktisk info:

Tidspunkt: Lørdag den 27. august. Pladsen er åben kl. 08.00-17.30 (nogle aktiviteter begynder dog 07.30)

Sted: Stævnepladsen er i Faaborg Havnepark
Nogle aktiviteter er gratis

Læs mere om program og tilmelding her: https://www.outdoorsydfyn.com/vand-event 

Hvor Outdoor Sydfyn tidligere inviterede til én forlænget weekend med outdoor-aktiviteter, er det nu lavet om, så der er flere events spredt ud over året. Lørdag den 27. august er der  vand-aktiviteter. I juni var det MTB, trail run, træklatring med mere, og den 17. september er det anden udgave af det meget roste OCR-løb, der havde premiere i 2021.