Hvis du er en af dem, der har savnet livet bag ruderne i Mellemgade 10, så er der godt nyt.

Den 3. september åbner Dennis og Claus Pries atter spisestedet efter to år med en lukket dør. Konceptet og menuen bliver lidt anderledes end før, men rammerne er som tidligere gæster, vil kunne huske.

– Vi laver ikke det store om til at starte med. Nu skal vi lige i gang, så kan det da godt være, at vi vil sætte vores eget præg på stedet, men i udgangspunktet er vi vilde med stedet, fortæller den ene halvdel af parret, Claus Prier.

- Annonce -
Faaborg Bilpleje - Læs mere her

Han får ansvaret for at servicere spisestedets kunder, men det bliver Dennis, der kommer til at tage sig køkkenet. – Det er nok bedst, at det er sådan, da det er mig, der er uddannet kok, smiler han.

Det bliver Dennis, der kommer til at passe køkkenet, mens Claus skal tage sig af kunderne

Menukortet har de dog lavet i fællesskab, og kursen er sat direkte mod det klassiske danske køkken.

– Det bliver ikke burger, nachos og nuggets, vi kommer til at satse på. Vi laver de ting, vi selv går efter, når vi skal have et godt måltid mad. Gode danske retter som stegt flæsk, frikadeller, wienerschnitzel, biksemad og lignende. Alt sammen selvfølgelig hjemmelavet og med gode råvarer, forklarer Claus Prier.

Restauranten vil have åbent onsdag til søndag. Fredag og lørdag bliver der mulighed for at købe det, som parret kalder “Frk. Jensens Selskabsmenu”, en tre-retters menu sat sammen efter årstiden.

– Ønsker nogle at få leveret vores mad ud af huset, eller holde en fest i vores lokaler, så finder vi selvfølgelig også ud af det. Man er altid velkommen til at stikke hovedet ind til en snak, fortæller Dennis Prier.

Claus og Dennis bor i Kværndrup, hvor de tidligere har drievet deres eget bed & breakfast og en gårdbutik. Nogle af varerne er flyttet med til restauranten i Mellemgade

Åbningsdagen den 3. september bliver i øvrigt en festlig omgang, da der bliver kastet lidt “royal” glans over restauranten. “Dronning Magrethe” i skikkelse af skuespilleren Per Dahl, der er kendt for sin evne til at imitere landets dronning, kommer forbi i royal hestekaret, klipper snoren og holder en åbningstale.

– Det bliver helt sikkert sjovt, og vi håber, at faaborgenserne vil kigge ind og sige hej på åbningsdagen, hvor vi glæder os til at hilse på som mange som muligt, siger Claus Prier, der ved siden af jobbet i restauranten arbejder som dansktop-sanger. En evne som gæsterne måske også kommer til at opleve.

– Vi kommer helt sikkert til at lave en del events med tiden, men nu skal vi lige have startet op og lære stedet at kende, og vi kan næsten ikke vente, slutter parret.