Ved den seneste generalforsamling fik Havnestuen i Bryggergården ny formand.
Det bliver den 54 årige faaborgenser Annette Jørgensen, der fremover skal stå i spidsen for bestyrelsen i det populære værested.

– Det er faktisk to år siden, at Palle Andersen fra bestyrelsen kontaktede mig for at høre, om det ikke var noget mig at træde ind i Havnestuens bestyrelse. På det tidspunkt var jeg stadig aktiv omkring kirken, men nu føler jeg mig klar til at bidrage, fortæller hun.

Annette Jørgensen overtager formandsposten fra Anstina Krogh, der helt som ventet, ikke genopstillede på den seneste generalforsamling.

- Annonce -
Faaborg Bilpleje - Læs mere her

– Nu glæder jeg mig bare til at komme i gang. Jeg har jo fulgt Havnestuen på sidelinjen, og synes, at det er et helt fantastisk sted. Det betyder så meget for så mange mennesker, der kommer for at få lidt selskab og blive del af et fællesskab, det er guld værd, og her vil jeg gerne bruge det overskud, jeg har, fortæller den nye formand.

Hun har allerede en række idéer til fremtiden i Havnestuen, men de fleste vil hun gerne vende med de frivillige og brugerne, inden hun melder noget ud, men en ting vil hun gerne fortælle om, nemlig Havnestuens nye tilbud til virksomheder om at blive ven med Havnestuen.

– Vi nyder så stor opbakning hos det lokale erhvervsliv, og nu vil vi gerne give noget igen til alle dem, der ønsker at støtte os. Så vi har lavet en fin vignette, som støttemedlemerne kan bruge i deres markedsføring, hvis de har lyst, det forventer jeg mig meget af, siger Annette Jørgensen.

Den nye formand fik en god forsmag på de mange aktiviteter i Havnestuen forleden, hvor der var mellem 50-60 gæster til grisefest med levende musik og hygge.