Få årets Faaborg-klip hjem i stuen


Den første udgave af Faaborg Påskefestival ser dagens lys inden længe, og som en smuk ledsager til festivalen, har arrangørerne været så heldige, at få en af landets bedste kunstnere i papirklip – Sonia Brandes, til at lave et signaturklip med tydelige lokale aftryk. 


Klippet er nu også blevet til en fin påskelygte, som kan købes på turistkontoret, hvor begejstringen er stor for både Sonia Brandes og årets signaturklip.
– Jeg har i årevis været stor fan af Sonia Brandes, og er så stolt over, at det lige netop er hende, der har fået lov til at stå for det grafiske udtryk til påskefestivalen, fortæller turismeassistent Brian Schiødt Carlson, der er en del af arbejdsgruppen bag festivalen.

Den smukke påskelygte tegnet af Sonia Brandes


Netop nu er han i gang med at pakke de ark med påskelygten, der skal sælges.- Jeg synes, at hun har ramt den lige i øjet. Vi bad Sonia om at lave et påskeklip med et lokalt aftryk, og det har hun i den grad formået. Klippet til påskelygten gengiver således Vesterport, og når et lys tændes i lygten, så ser man et smukt genskin med en ræv og påskeliljer. Ræven vil nogle måske tænke en ekstra gang over, men den er med i klippet, fordi navnet Faaborg kommer af ordet “ræveborg”, forklarer Brian Carlson.

- Annonce -
Faaborg Bilpleje - Læs mere her
Plakaten som kan købes på turistbureauet

Ud over påskelygten, så bliver der også mulighed for at købe en plakat med årets påskeklip.Den sælges også på turistkontoret, og viser blandt andet Klokketårnet, Helligåndskirken og havepavillonen ved Den Gamle Gård.
Kommer man i løbet af påskefestivalen forbi turistkontoret på Torvet, så kan man se påskelygten i overstørrelse lyse op i vinduerne i den gamle bygning.

Faaborg Påskefestival signaturplakat: Kr. 80,00 pr. stk.
To påskelygter / friser – selvklip: Kr. 40,00 pr. ark.