Til august inviterer Vores Faaborg & Egn, Faaborg-Midtfyn Kommune, BrandM Live og EventC på god musik og sommerfest, når Mads Langer, Sko/Torp, Halberg & Friends og En Lille Pose Støj og lægger vejen forbi Sydfyn. 


– Efter de to fantastiske dage på havnen sidste år, hvor alt bare fungerede, har det været en nem beslutning at fortsætte samarbejdet med EventC og BrandM Live, udtaler Signe Pardorf fra Vores Faaborg & Egn og tilføjer, at hun synes dette års program lover godt for endnu et par festlige dage. 


– I år er sommerkoncerterne rykket en god måneds tid frem, så det forhåbentlig bliver lidt varmere. Vi starter nemlig fredag den 12. august med Mads Langer, som næppe behøver yderligere præsentation og et endnu ukendt opvarmningsband. Og fortsætter lørdag den 13. august med Sko/Torp, Halberg & Friends og En Lille Pose Støj, fortæller hun overfor Det Rigtige Faaborg.  


Sommerfesterne afholdes på Slagterigrunden og der venter to festlige dage med masser af hits, der kan synges med på, Street Food samt dans og masser af hygge, hedder det i en pressemeddelelse.

Billetsalget starter torsdag den 31. marts på Billet.dk. Udover endags-billetter sælges også partoutbilletter til begge dage.

EventC har stor erfaring med at arrangere firmafester og anbefaler sommerfesterne på havnen i Faaborg, som en god mulighed for at invitere medarbejdere eller samarbejdspartnere til årets sommerfest. 

Mads Langer – fredag den 12. august
Med utallige udsolgte koncerter, talrige platinsælgende singler, albums og over 200 millioner streams, befinder Mads Langer sig i den absolutte superliga på den danske stjernehimmel. Han har gennem 15 år kravlet ind under huden på tusindevis af os med sin stemme og personlige sange, der også i udlandet bliver ved med at markere sig. Senest har han haft stor succes udenfor de danske grænser med singlen Lightning fra det anmelderroste album Where Oceans Meet.

Og publikum kan godt glæde sig til den forstående turné, for Langer kommer med et nyt album i bagagen og et band i den absolutte elite. “ Jeg drømmer om at lave en koncert, hvor man kommer hele registret igennem. Hvis vi har grædt, grinet og danset, så har det været en god aften” siger Langer og fortsætter: “For mig handler koncerterne om at samles i et fælleskab, hvor forskelligheder og alle verdens problemer forsvinder for en stund. Det er bare musikken og os.“

Foto: Ulrik JantzenSko/Torp – lørdag den 13. august
Sko/Torp var et af 1990’ernes absolutte største danske orkestre – blandt andet fordi radioerne ikke kunne slippe orkestrets vellyd. Den vellyd har de fundet frem igen efter en længere pause. Det, det hele handler om for Sko/Torp, er det organiske og gennemarbejdede. Søren Skos melodifornemmelse og knivskarpe vokal samt Palle Torps sans for afbalancerede arrangementer har ført dem rundt på en on going tour på landets mange spillesteder. Til at bakke op har de Morten Woods på guitar – mere behøves ikke. 

Halberg & Friends – lørdag den 13. august
De allerstørste hits vi kender fra guitaristen og sangskriveren Poul Halberg’s hånd er de sidste 7 år blevet spillet på livescenerne med bandet HALBERG & FRIENDS.  

Repertoiret er håndplukket blandt de bedste sange fra de sidste 35 år – bl.a. fra Halberg Larsen, Ray Dee Ohh, Lis Sørensen og egne soloalbums.  

I Poul Halbergs univers har den gode melodi altid været en vigtig rød tråd og 37 år efter udsendelsen af hans ultimative 80’er klassiker ”Magi i luften” er han stadig på landevejen med en perlerække af sine bedste sange – tænk bare på ”Jeg vil la’ lyset brænde”, ” Efterår”, ”Spiller et Spil”, ”Elskes af dig”, ”Mandagsstævnemøde”, ”Brændende læber” og ”Fri for at drømme om dig” ….man kunne blive ved… 

En Lille Pose Støj – lørdag den 13. august 

En Lille Pose Støj hylder den folkekære musiksmed Kim Larsen med en musikalsk rejse igennem flere årtier. Foruden den altid veloplagte og guitarspillende forsanger, Claus Balslev, består bandet af brødrene Jensen på bas og guitar og ligeledes Hr. Holmegaard på keyboard og Mads Boe på trommer. Repertoiret udspiller sig udelukkende i Kim Larsens univers. Det vækker glæde og begejstring, når bandets gode kemi og spilleglæde skaber gode oplevelser sammen med publikum. 

Link til billetsalg: https://www.billet.dk/sommerfest-i-faaborg