De seneste 16 år har Louise Halken alene stået i spidsen for Guldsmed Domino i Vestergade.

Det bliver der nu lavet om på, da Camilla Andersen har købt 50% af butikken, og bliver medejer på lige fod med Louise Halken. Der er dog ikke tale om et nyt parløb, da Camilla Andersen har været ansat i butikken i Faaborg de seneste år, og blev udlært som Louise Halkens første elev tilbage i 2008.

– Det bliver fantastisk at få en at sparre med, og jeg er sikker på, at Camilla er den helt rigtige. Vi har kendt hinanden i mange år, og fungerer rigtig godt sammen, fortæller Louise Halken.

Camilla Andersen håber at kunne tilføre butikken og makkerskabet ny energi og en masse gode idéer.
Faktisk har hun allerede haft ærmerne smøget op, og har i uge 7 gennemført en større ombygning af butikken, der blandt andet betyder, at der er lagt flere kvadratmeter til butikslokalet, der også er blevet lysnet, og har fået nyt gulv og inventar. Disken er blevet mindre og er flyttet, ligesom der er blevet plads til et mindre hyggehjørne med “kaffebar”, hvor kunder kan nyde en kop kaffe eller en kold forfriskning mens de handler.

- Annonce -
Faaborg Bilpleje - Læs mere her

Der bliver mulighed for at se det nye butikslokale onsdag den 23. februar, hvor dørene slåes op efter endt ombygning. Her bliver det Camilla Andersen, der tager mod kunderne, da Louise Halken fortsat er sygemeldt med stress, men dog forventer, at vende tilbage til butikken på reduceret tid i nær fremtid.

Åbningen bliver med masser af nyheder i butikken, og det som ejerne selv kalder områdets største udvalg af smykker og ure.

– Vi holder ikke en reception lige nu, men senere på året barsler vi med flere nye tiltag i butikken. Jeg vil for eksempel gerne holder flere kundeaftener, hvor vi kan forkæle vores kunder lidt, fortæller Camilla.

Onsdag åbnes dørene til den nyrenoverede butik