Et helt utraditionelt julemarked med vilde vikinger, foredrag, smuk natur og glade mennesker. 

Sådan lyder overskriften på det særlige julemarked, som venter i den kommende weekend.

Den 26. november 2021 åbner Jim Lyngvild på ny dørene til den første af to weekender med julemarked  på hans vikingborg Ravnsborg.  

– Jeg glæder mig SÅ ubeskriveligt vildt til at kunne byde folk velkommen tilbage til Ravnsborg. Ligesom  det har været tilfældet for alle andre, har vi også måtte sætte markederne på pause i Covid-pandamien, og selv om det er nogle sindssygt hårde dage, når det står på, så har jeg virkelig savnet det, og ikke mindst de tusindvis af glade mennesker, der plejer at besøge os, lyder det fra Lyngvild.

Og der er masser af glæde sig til for de besøgende, der lægger vejen forbi Korinth og Ravnsborg. Udover  personlige og unikke julegaver til både ham og hende, delikatesser, skønhedsprodukter, brugskunst og håndværk m.v. byder markedet på det traditionsrige bankospil med Jim, hvor deltagerne selvfølgelig heller ikke skal snydes for et par runder med ”taberbanko”, og på ”Fællessang og morgenbollehygge” med Jim og Jeanette Bonde, lyder det i en pressemeddelelse.  

Jim Lyngvild fortsætter; – Vi sætter en stor ære i, at vores markeder altid byder på noget udover det  traditionelle. Derfor er jeg også rigtig glad for, at jeg igen i år har Marion Dampier-Jeans på programmet i forlængelse af markedet. Hun laver ikke bare én af sine berømte platforms clairvoyancer, men to.  Billetterne til de arrangementer plejer at være revet væk, og dem der ikke har haft muligheden for at  opleve hende endnu, har virkelig noget at se frem til, lover han. 

Ingen jul uden julemanden, som børn og barnlige sjæle selvfølgelig også kan møde på markedet, som traditionen tro også byder på en fortælling om fortid og historie, når de hårdføre vikinger slår lejr med egne telte og unikt håndværk på pladsen omkring gudehovet.  

Markedet løber af stablen weekenderne fredag, lørdag og søndag den 26-28. november, og den 3-5. december.
Alle dage fra kl. 10-16. 

Billetter til markedet kan købes ved indgangen.
Billet til morgensang, banko og Marion kan købes på  www.ravnsborgmarkeder.dk, hvor du også kan læse meget mere om markedet. Ved disse  arrangementer indgår entré til markedet også i prisen.