Den lokale multikunstner og spradebasse Jim Lyngvild har igen åbnet for posen med de anderledes kreative ideér.

Torsdag har han således været på Holmegaard Glasværk for at designe en glasdildo.

Det klare stykke glas-legetøj er dog ikke skabt til Lyngvilds egen fornøjelse, men til veninden Kit Haubro Sørensen, der er direktør i sexshoppen Shameless.

- Annonce -
Faaborg Bilpleje - Læs mere her

– Det er stor dag. Tænk, jeg står på Holmegaard og ber’ deres dygtige glaspuster om at blæse mig en glaspik, griner Lyngvild.

Han afviser dog pure, at han selv har stået model til det nye stykke sexlegetøj.

– Nej, jeg tænker også på klimaet. Det ville være decideret arrogant at bruge SÅ meget glas på projektet, forklarer han, men afslører dog, at den let lyserøde farve er “en til en”, med det som gemmer sig bag Lyngvild lynlås.

Årsagen til at der skal laves tissemænd i glas er simpel efterspørgsel.

– Ja, altså ikke fra mig. Men damerne vil åbenbart gerne købe den slags. De er faste i formen, kan både bruges varme og kolde, og så er denne her da afsindig smuk, lyder det.

Hvis du vil se hvordan det går med glasdildoen, så får du chancen på landsdækkende tv på et tidspunkt. Jim Lyngvild er nemlig i fuld gang med optagelserne til en ny tv-serie, der omhandler det farverige liv hos Lyngvild og manden Morten.

Hvor og hvornår serien kan ses, er endnu meget hemmeligt, men Lyngvild har foreløbig sagt ja til en sæson af programmet med ham som omdrejningspunkt. OG…nu altså også en glasdildo fra Holmegaard.