Går alt efter planen kan du allerede fra den 1. oktober spille Padeltennis i Faaborg.

Torsdag starter arbejdet med at opføre to padelbaner ved Forum Faaborg. Det er Korinth Entreprenørerne, der sætter skovlen i jorden for at forberede underlaget til de to panoramabaner. 

Det er de to lokale erhvervsfolk Jan Hansen og Jakob Groth, der i samarbejde med Forum Faaborg har investeret i to padelbaner i midten af Faaborg.

– Både Jakob og jeg har gennem længere tid været imponeret af den her sport. Nu har vi spillet rundt omkring på andre, hvor der flere steder er et stort pres, og for et års tid siden blev vi enige om, at Faaborg skulle have sine egne baner, fortæller Jan Hansen.

Det blev starten på en jagt efter den rigtige placering til banerne.

 – Vi har været rundt og se på en række forskellige lokationer i området, men er ikke i tvivl om at placeringen ved Forum Faaborg, er den helt rigtige, argumenterer Jakob Groth.

– En masse mennesker kommer allerede her for at dyrke sport, der er gode parkeringsforhold, og mulighed for at købe en forfriskning efter kampen. 

De to erhvervsfolk har samtidig dannet foreningen “Faaborg Padel”, og er klar til at tage imod medlemmer i løbet af september, ligesom man kan følge foreningens aktiviteter på www.faaborgpadel.dk eller via Facebook siden.

– Vi ved at mange faaborgensere i dag kører til andre byer for at spille Padel, og vi håber naturligvis, at de får lyst til at spille i Faaborg, når padel banerne er klar om en måneds tid.

Formand i Forum Faaborg, Mads Holdgaard ser frem til at kunne byde padelspillerne velkommen.

– Padelbanerne kommer til at understøtte de øvrige aktiviteter i Forum Faaborg helt perfekt. Vi ser frem til den øgede aktivitet i og omkring vores center, og er glade for at kunne aktivere endnu mere af vores areal til foreningsidræt. Nu glæder vi os bare til at komme i gang, og håber at, vores bruger kan bære over med en smule byggerod og indhegning i en kort periode, siger Holdgaard.

På dette oversigtskort ses banernes placering ved Forum Faaborg.