Tekst: Christina Bøgebjerg
Foto: Privat

På fredag d. 28. maj afholder elevrådet på Faaborg Gymnasium Bingo for at samle penge ind til legater. Det livestreames på Facebook, og de vil meget gerne invitere DIG med!

Elevrådsformand Sara Raviv

Elevrådsformand Sara Raviv uddyber:

– De legater, elevrådet deler ud, er elevlegaterne, som handler mere om trivsel end de faglige kompetencer. Nogle af vores kategorier er ”Initiativtageren”, ”Fighteren” til den der har kæmpet sig gennem sit gymnasieforløb men vist en eller anden form for vedholdenhed, ”Talentet”, der kan være både kunstnerisk og socialt, ”Humørsprederen”, og ”Den gode kammerat”. Lærerne belønner det faglige, men det handler ikke kun om det faglige, når man går på gymnasiet. De her legater er en tradition, elevrådet har fået op at stå, for vi vil gerne give en belønning til dem, der har gjort en masse for det sociale, især i denne tid, hvor det hele pga. Coronaen har været ekstra presset. Det er eleverne selv, der indstiller deres medstuderende til legaterne. Når jeg læser indstillingerne og de gode anekdoter, der ligger til grund for indstillingen, får jeg en oplevelse af, at de her mennesker har gjort indtryk på flere. Det er rart at vi med legaterne, kan give dem den anerkendelse.  

- Annonce -
Faaborg Bilpleje - Læs mere her

Hun fortsætter: – Normalt afholder vi middag på skolen for elever og deres forældre, hvor der går en spand rundt til donationer, men den har vi ikke kunnet afholde i to år nu pga. Coronaen. Så på fredag om eftermiddagen kan du i stedet deltage i en livestreaming inde på de to Facebook sider. Selve bingoen foregår på gymnasiet med bl.a. musikalske indslag fra 1 g’erne. Så ringer du ind, når du har en række eller plade. Hvis du har spørgsmål til arrangementet, så skriv eller ring endelig til mig på 50620204 eller på mail: Ravivsara@gmail.com.

Du kan stadig købe bingoplader på de to Facebooksider via Mobilepay. Pengene går til legaterne, men vi håber naturligvis også på donationer. Det går alt sammen til god trivsel og hyldest af det sociale, afslutter Sara.

Køb bingoplader, deltag i arrangementet, og donér på en af de følgende sider:

Faaborg Gymnasium | Facebook

Faaborg Gymnasiums Elevråd | Facebook