Tekst: Christina Bøgebjerg

Foto: Privat

I onsdags den 7 april kunne man på Korinth Biografs Facebookside læse nedenstående opslag fra biografens formand Thomas Christensen:

- Annonce -

“Hej med jer allesammen. Håber i har haft en God Påske på trods af corona, selvom den jo desværre fylder mere af vores hverdag end vi nok havde håbet så lang tid efter. Jeg skriver dette opslag med glæde af at vi ser lyst på at vi må få lov til at åbne op igen til Maj – til en masse nye og gode film. Men også med den sorg at vi under den nuværende nedlukning har opdaget at vores biograflærred er stået af. Vi har fået tilbud på et nyt, men det koster 69.000.- kr. Hvilket jo er mange penge med en biograf der ikke har haft nogen indtægter de sidste 3 måneders tid +/-Derfor skriver jeg dette opslag med et håb om at i kunne have lyst til at hjælpe med at støtte med et selvvalgt beløb til et nyt biograflærred. Man kan støtte med et selvvalgt beløb på mobilepay nr: 17160 eller per konto nr: reg. 3409 konto 12324812.På forhånd tusind tak for at læse dette opslag. Hjælp gerne med at dele dette opslag. Mvh.Thomas Christensen, Direktør i Korinth Biograf”

I dag fredag d. 9 april er humøret anderledes højt hos Thomas Christensen: – Det er helt vildt, men vi har faktisk allerede fået pengene til det nye biograflærred. I går havde vi nået 44.000 kr. Og for et kvarter siden ringede en fond, at de gerne ville støtte med 15.000 kr. Så jeg er meget taknemmelig for den store opbakning, siger Thomas.

Biograflærredet var ikke det eneste, der trængte til kærlige hænder og opbakning: – Vi er også i gang med at restaurere køkkenet i kulturhuset, så hvis der er flere, der gerne vil støtte kulturhuset og biografen, er man meget velkommen til at donere et beløb, hvis man har lyst til det, afslutter han.