Som en del af Faaborg hjælper Faaborg-kampagnen byder vi til digitalt musikarrangement torsdag 11. marts.

Kan du huske dengang, vi kunne gå til koncerter, høre god musik, drikke en fadøl og tage en svingom med partneren, naboen, eller hvem der nu lige var i nærheden?

Måske savner du det lige så meget, som vi gør.

- Annonce -

Det samme gør det lokale orkester Posten, Piloten & Pianisten.

Kåre Linnebjerg, Ricko Hougaard og Kim Christensen har ikke været ude at spille siden sensommeren, og det savner de. Derfor inviterer de nu – i samarbejde med Faaborg hjælper Faaborg – til online ønskekoncert.

Det sker torsdag 11. marts klokken 19. Koncerten streames via Facebooksiderne “Faaborg hjælper Faaborg”, “Det Rigtige Faaborg” og “Vores Faaborg”.

– En ting er, at vi savner at spille, men vi tror faktisk også, at Faaborg savner at feste, siger Kåre Linnebjerg om initiativet.

Og han lover, at repertoiret kommer til at afspejle netop det.

– Det er ikke denne aften, vi spiller mange sjælere og eftertænksomme sange. Vi vil gerne sprede noget glæde. Det skal ikke handle om, at vi er trætte af corona, det skal handle om, at vi gerne vil holde en fest, siger han.

I fester hjemme i stuerne

Det koster ikke noget at se med, men vi håber, at du vil bidrage med godt humør og god stemning i kommentarfeltet under streamingen. Og det er bestemt ikke forbudt at tage en svingom eller en fællessang derhjemme.

Henrik Poulsen, Det Rigtige Faaborg, og Maria Retoft Pedersen, Ugeavisen Faaborg, er værter ved arrangementet.

– Vi følger med i kommentarsporet undervejs, tager imod musikønsker, og vi vil rigtig gerne se billeder fra jeres egen lille coronavenlige fest hjemme i stuerne. Vi håber, I har lyst til at hjælpe os med at sætte den helt rigtige stemning, så musikerne også oplever det som om, der er et publikum, der spiller med den anden vej, siger Maria Retoft Pedersen.

– I denne anden omgang af kampagnen “Faaborg Hjælper Faaborg” har vores fokus været på at skabe smil og sammenhold, og jeg er sikker på, at denne aften vil passe perfekt ind i den formel.

Undervejs i koncerten vil der også være en musikquiz og en lille overraskelse til seerne.

Vel mødt til  Faaborg hjælper Faaborgs ønskekoncert – vi håber, at rigtig mange har lyst til at se og lytte med.