27. november lukker Jyske Bank deres filial på Kanalvej i Faaborg.

Banken har valgt at samle deres sydfynske afdelinger i Svendborg under navnet Jyske Bank Sydfyn, fortæller afdelingsdirektør Lars Gustavsen overfor Det Rigtige Faaborg.

Den nye afdeling i Svendborg kommer til at huse otte rådgivere, og i forbindelse med sammenlægningen kommer der til at ske en fyring i Faaborg, bekræfter Lars Gustavsen.

- Annonce -
Faaborg Bilpleje - Læs mere her
Inden længe lukker Jyske Bank i Faaborg

Om årsagen til at filialen i Faaborg lukker siger han:

– Kundernes adfærd har ændret sig markant, og det er gået stærkt især i de seneste måneder. Under corona-situationen har vi oplevet et stærkt stigende ønske om at afholde møder digitalt, og at vores fysiske tilstedeværelse ikke har samme betydning for kunderne som tidligere, lyder argumentet fra afdelingsdirektøren.

Han er dog helt klar over, at den manglende tilstedeværelse i Faaborg kommer til at koste kunder.

– Ja, der er kunder, der vil forlade os. Men hvor mange er svært at sige. Jeg tror det vigtigste for kunderne er kontakten til deres rådgiver, og at vi kan stille med de bedste kompetencer, når de kontakter os, og her bliver vi styrket med den nye filial, MEN der er selvfølgelig kunder, der forlader os, når vi ikke længere, har en fysisk filial i Faaborg, erkender Lars Gustavsen.

Der er i dag flere erhvervsdrivende, der dagligt eller flere gange ugentligt afleverer kontanter i bankens boks, men den mulighed forsvinder også.

– De kunder der benytter sig af den løsning, skal i fremtiden til Svendborg eller Odense, vi oplever dog, at behovet for at komme af med kontanter er dalende, men det vil selvfølgelig berøre nogle, siger han.

Hvad der skal se med lokalerne på Kanalvej som Jyske Bank ejer er der endnu ikke truffet en beslutning omkring.