1. marts rykker Fabrina Myllerup sin populære butik over på den anden side af gaden til større rammer. Her flytter hun nemlig Kvalität ind i lokalerne, der senest har huset Boutique Mary.

– Jeg har været i tænkeboks lige siden marts, men nu gør jeg det. Jeg har seks år tilbage af mit arbejdsliv, og der sker jo ingen ting, hvis man bare venter og venter. Jeg har tidligere været ekstrem impulsiv, så det ligner slet ikke mig at tænke så meget over tingene, men nu har jeg den rigtige følelse i maven, fortæller Fabrina Myllerup med et smil.

Der bliver cirka dobbelt så mange kvadratmeter i de nye lokaler, hvor der både kommer nye varer til, ligesom de eksisterende får meget mere plads.

Det er i disse lokaler, at Kvalität får plads efter 1. marts 2021.

– Jeg får meget mere herretøj i butikken. Det bliver IKKE klassisk herretøj, men noget anderledes med fuld knald på farverne og lidt frækt i udtrykket, forklarer hun.

Tøjet køber Fabrina selv hjem fra Paris, hvilket sikrer kunderne både gode priser og anderledes varer end de finder i andre butikker i området.

– Jeg kigger altid efter noget specielt. Jeg gider ikke mærkevarer, hvor kunderne betaler overpris alene på grund af mærket. Jeg vil hellere går efter lækre kvalitetsvarer fra små brands, mine kunder forhåbentlig aldrig har hørt om, den slags gør mig glad, siger hun.

Fabrina Myllerup ser frem til flytningen.

Af og til er det tilfældigheder, der leder hende i retning af nye varer.

– For noget tid siden åd vores hund 13 par af mine trusser. Dem havde jeg givet 80-90 kroner stykket for. Så undersøgte jeg, hvad de egentlig kan købes for via mine leverandører, og nu sælger jeg de fineste trusser i microfiber til 30 kr. stykket, griner hun

– Vores smykker og afdelingen med delikatesser bliver også foldet ud i den nye butik, så det bliver præsenteret meget bedre, fortæller Fabrina, mens hun viser rundt i de nye lokaler.

Fabrina Myllerup har drevet butik i Faaborgs gågade i 13 år, de seneste 7 år i de lokaler hun nu flytter fra.

Lokalerne hvor Kvalität i dag holder til.