- Annonce -

Nu er det tid til at melde sig, hvis din butik, virksomhed eller forening skal nyde godt at de indsamlede midler i kampagnen Faaborg hjælper Faaborg.

Inden længe uddeler kampagnen “Faaborg Hjælper Faaborg” hundredevis af gavekort til en samlet værdi af op imod 100.000 kr., der skal være med til at kickstarte det lokale handels- og foreningsliv i kølvandet på coronakrisen.

Skal din butik, virksomhed eller forening have del i de mange penge, så er det nu, du skal tilmelde dig kampagnen, så vi ved, at du også vil tage imod de gavekort på 100 kr. stykket, vi uddeler til brug i perioden fra den 8. til 14. juni.

Vi laver en liste, med alle de steder, gavekortene kan bruges, og vi vil gerne have så mange som muligt med. Den samlede liste bliver trykt i UgeAvisen Faaborg, offentliggøres på Det Rigtige Faaborg, på vores sociale medier, og udleveres sammen med gavekortene.

Er du ikke tilmeldt, så kan gavekortene ikke bruges hos dig.

Du skal have hjemsted i et af følgende postnumre for at deltage: 5600, 5642, 5601, 5602 eller 5603.

Du tilmelder din butik, virksomhed eller forening helt gratis og enkelt.

Send en mail til gavekort@detrigtigefaaborg.dk, hvor du skriver navnet på dit butik, virksomhed eller forening og på den måde tilkendegiver, at du gerne vil tage imod gavekortene fra vores kampagne “Faaborg Hjælper Faaborg”.

Når kampagnen er slut, kan du få refunderet de nummerede gavekort og få udbetalt kontanter, jvf. antallet af gavekort, du har modtaget.

Sidste chance for at tilmelde din forening, butik eller virksomhed kampagnen er tirsdag den 26. maj.

De mange penge ,”Faaborg Hjælper Faaborg” nu sender videre, kommer fra salg af t-shirts, donationer, auktioner og andre aktiviteter, der har fundet sted de seneste måneder.

Det er UgeAvisen Faaborg og Det Rigtige Faaborg, der står bag “Faaborg Hjælper Faaborg”.

- Annonce -