- Annonce -

Der skal gris på grillen.
Der skal MEGET gril på grillen.

I hvert fald hvis det står til Kenneth Christensen, der er formand i fodboldklubben FC Faaborg. Med et nyt og velsmagende initiativ vil klubben nu forsøge at redde nogle tabte kontingentkroner.

– Vi sendte kontingent-opkrævninger ud midt i coronakrisen, og en del har ikke betalt, mens andre har meldt sig helt ud af klubben. De har sikkert tænkt, at de ikke behøver at betale til foreningen, når de ikke har kunne træne, men nu mangler vi altså pengene i foreningen, fortæller Kenneth Christensen.

Derfor har han allieret sig med Stefan Jensen fra Vester Hæsinge Slagterforretning, og sammen vil de sælge helstegt pattegris til faaborgenserne den 5. juni.

– Stefan solgte 600 kuverter, da han lavede et ligende arrangement ved sin butik, så nu prøver vi Faaborg. Vi griller gris på Faaborg Stadion på fars dag, og håber, at vi kan sælge rigtig mange kuverter, og på den måde tjene nogle af de penge vi mangler, forklarer formanden.

Prisen for helstegt pattegris, flødekartofler og salat bliver 99 kr. pr. kuvert, og der skal bestilles i forvejen, så arrangørerne ved, hvor mange grise der skal over kullene. Selve udleveringen af menuerne bliver en fest, lover Kenneth Christensen.

– Vi åbner for kampbanen på Faaborg Stadion, og så skal bilerne kører rundt på cindersbanen, hvor de kan se reklamebannerne fra vores sponsorer, mens de henter deres mad. Vi laver også en del konkurrencer og lodtrækninger, så selv om det kræver en del logistik, så bliver det sjovt, smiler manden bag den kommende grisefest.

Drømmer du allerede nu om gris på gaflen til fars dag den 5. juni, så skal du bestille på facebooksiden for Fc Faaborg.

Tilmeldning til helstegt pattegris her under 

Slået op af FC FaaborgSøndag den 17. maj 2020
- Annonce -