Det lokale fodboldsamarbejde SFF står igen i år bag et fyrværkerisalg hos Faaborg Farvehandel på Odensevej.

Det er cirka 30 frivillige fra foreningen, der bruger dagene mellem jul og nytår på at sælge krudt til faaborgenserne.

– Vi har skabt en god aktivitet med fyrværkerisalg på Odensevej. Så vi har ikke været i tvivl om, at vi skulle prøve igen, fortæller den ene af de to tovholdere, Kenneth Christensen.

- Annonce -

Sammen med foreningsmakkeren Jesper Heidtman har han de sidste par måneder arbejdet på at få alt på plads til den 27. december, hvor salget af raketter, bomberør og fontæner starter i det store hvide telt foran Faaborg Farvehandel.

Overskuddet fra krudtsalget går til ungdomsarbejdet i foreningen, og de seneste år er det blevet til pæne overskud., som spillere og trænere fik glæde af.

I år afholdes der desuden et såkaldt “Katalog Banko” i teltet den 27. december kl. 19. Der er tale om et amerikansk lotteri med både fyrværkeripræmier og sponsorerede gaver fra byens butikker.

Den 28. december kl. 19 inviteres der til en VIP-aften, hvor der gives store rabatter til alle, der er påtænker at købe fyrværkeri for 2000 kr. eller derover.

Det har ikke været svært for de to herrer bag projektet at skaffe de frivillige hjælpere, selvom det er nogle af årets store familiedage, der skal bruges på at sælge fyrværkeri.

– Det er især andre frivillige fra foreningerne og spillere fra seniorafdelingen, der tager tjansen i teltet, fortæller Kenneth Christensen.

Der er åbent i teltet for fyrværkerisalg fra den 27.-31. december.