- Annonce -

Faaborg Blæserne er et blæseorkester, som har eksisteret siden 1979. De 40 skal fejres i år med et brag af et arrangement, der løber af stablen

søndag den 12. maj klokken 15 – 18

i aulaen på Øhavsskolen afdeling Svanen (Sundskolen).

Formanden for Faaborg Blæserne forventer, at der kommer mange og ser jubilæumskoncerten:

– Vi håber på en forfærdelig masse mennesker. Vi har inviteret både Aarslev Harmoniorkester og Nyborg Jernbaneorkester, der tilsammen stiller med 45-50 mand. Faaborg Blæserne spiller også selv en koncert, og i den anledning har vi fået hjælp af udefra, så vi har et ekstra althorn og en ekstra trompet. Vi har haft nogle fælles øveaftener undervejs. Det bliver kæmpe musik, lover Benny U. Nielsen.

Koncerten sluttes af med at alle tre orkestre samles i ét til en afsluttende fælles koncert.

Jubilæumsarrangementer kan opleves for en beskeden entré på 25 kroner, hvor der er inkluderet en øl eller vand eller et glas vin.

”Vi blæser på alt – når bare vi får et pusterum”

Sådan lyder sloganet på blæsernes hjemmeside. De 15 aktive amatørmusikere mødes hver mandag på Uglen kl. 19-21, hvor de dirigeres af en kyndig, konservatorieuddannet dirigent.

Blæserne består for tiden af: to førstetrompeter, to tværfløjter, tre andentrompeter, to tromboner, to saxofoner, en klarinet og en tuba.

Har du lyst til at genoptage dine musiske talenter, så kan du kontakte gruppens formand Benny U. Nielsen på tlf. 20918341. Blæserne mangler for tiden især en trommerslager, men der er altid plads til musikelskende mennesker.

 

 

 

- Annonce -